Devil's Throat: Η νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου που ανυπομονούμε να δούμε

Devil's Throat: Η νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου που ανυπομονούμε να δούμε

Μια ιστορία κατευθείαν από τα μυστήρια βουνά της Ροδόπης

Οι σειρές μυστηρίου είναι πάντα μια καλή συντροφιά, ειδικότερα αν μπορούν να συνδυάσουν και το αστυνομικό στοιχείο που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Το “Devil's Throat” είναι μια μυστηριώδης, βουλγαρικη, αστυνομική σειρά με δυνατή πλοκή, πολλές ανατροπές, καλό cast και εξαιρετικές ερμηνείες που αξίζει μια θέση στη must see λίστα σου για αυτό τον μήνα.

Η μυστηριώδης ιστορία εκτυλίσσεται σε μια μικρή πόλη με αιματηρή όμως ιστορία, που είναι φωλιασμένη στα βουνά της Ροδόπης στη Βουλγαρία με το σκηνικό να αποτελείται από πευκοδάση και απόκρημνους γκρεμούς.

Όλα ξεκινούν όταν ένας αστυνομικός, ο Philip Chanov, και μια πράκτορας ασφαλείας, η Mia Yazova, πρέπει να ακολουθήσουν ένα σκοτεινό μονοπάτι για να βρουν ένα δολοφόνο. Αφορμή για να ξετυλίξουν το μυστήριο αυτό κουβάρι είναι ένα πτώμα που αναδύθηκε από το ποτάμι, με ύποπτα γεγονότα και περίεργα ίχνη να το περιτριγυρίζουν. Αυτό που προκύπτει από τις έρευνες, είναι πρωτοφανές. Το θύμα έχει μαχαιρωθεί, τα μάτια του έχουν αφαιρεθεί και στη συνέχεια, όπως φαίνεται, έχουν ξαναμπεί στις κόγχες τους, ενώ στη σκηνή βρίσκονται και στοιχεία που αναφέρονται στον διάβολο.

Διάβασε Επίσης: Η σειρά Magpie Murders διαθέτει όλα τα φόντα για να μπει στη must-see λίστα σας

1

2

Εξάλλου, σημαντικό ρόλο στην ιστορία παίζει και ένα μύθος για μια σπηλιά στα βουνά της Ροδόπης, που λέει ότι εκεί μέσα βρίσκει κανείς την είσοδο για το βασίλειο του Άδη, του βασιλιά του θανάτου. Η σπηλιά αυτή είναι γνωστή ως “Devil’s Throat”.  Τα περίεργα στοιχεία που βρίσκουν τους οδηγούν σταδιακά σε ένα φρικτό μυστικό που θα ανατρέψει τη ζωή τους. Παράλληλα, με την εξέλιξη της ιστορίας τα θέματα της μετανάστευσης και της ξενοφοβίας που θίγονται δίνουν νέες διαστάσεις στην πλοκή.

Στη σκηνοθεσία της αστυνομικής σειράς μυστηρίου κάθονται οι Dimitar Dimitrov και Pavel G. Vesnakov, ενώ πρωταγωνιστούν οι Teodora Duhovnikova, Vladimir Karamazov και Lydia Indjova. 

Την τηλεοπτική σειρά Devil's Throat φέρνει κοντά μας η Nova Cyprus από την Παρασκευή 6 Μαΐου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 αποκλειστικά στο Novacinema4!  

Loader