The G Word: Είναι η σειρά ντοκιμαντέρ που εξερευνά όσα λειτουργούν - ή όχι - στην Αμερική

The G Word: Είναι η σειρά ντοκιμαντέρ που εξερευνά όσα λειτουργούν - ή όχι - στην Αμερική

Ο Adam Conover ταξιδεύει σε όλη την Αμερική και βλέπει πώς η κυβέρνηση επηρεάζει τις ζωές των πολιτών

Η νέα σειρά του Netflix “ The G Word” είναι ένα κωμικό ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον τρόπο που η κυβέρνηση των ΗΠΑ λειτουργεί ή … δεν λειτουργεί.

Είναι γεγονός ότι η κυβέρνηση παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή των πολιτών της Αμερικής, έτσι ο Adam Conover, εξετάζει τους θριάμβους, τις αποτυχίες αλλά και τον τρόπο που θα αλλάξουν ορισμένα πράγματα.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Παρά το ότι ορισμένα ζητήματα είναι περίπλοκα και δύσκολο να τα αντιληφθούν όλοι, ο Conover με τη φανταστική αφήγηση του και το κωμικό του ύφος καταφέρνει να τα κάνει κατανοητά, γι’ αυτό και η σειρά έχει και τα χαρακτηριστικά του ντοκιμαντέρ. Η σειρά - μιας σεζόν - βασίζεται στο βιβλίο “The Fifth Risk: Undoing Democracy” του Michael Lewis και ακολουθεί τον Conover που ταξιδεύει σε όλη την Αμερική για να δει πώς η κυβέρνηση επηρεάζει τις ζωές των πολιτών κάθε μέρα, καλώς ή κακώς και με περίεργους και ασυνήθιστους τρόπους.

Διάβασε Επίσης: Αλλαγή σχεδίων για την τρίτη σεζόν του Bridgerton - Το ζευγάρι που θα δούμε

Σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε ένα διαφορετικό ζήτημα, μεταξύ των οποίων είναι και θέματα που αφορούν το φαγητό, τον καιρό, τα χρήματα, το μέλλον, τις ασθένειες και τις αλλαγές. Σε ένα από τα επεισόδια βλέπουμε και τον Barack Obama, ο οποίος είναι και παραγωγός στη σειρά. 

Διάβασε Επίσης: To θερινό σινεμά επιστρέφει στο Nicosia Mall

Η σειρά γράφτηκε από τους Adam Conover, Biniam Bizuneh, Jonathan Braylock, Brian Frange και Hallie Haglund. Παραγωγοί της σειράς είναι οι Barack and Michelle Obama, Tonia Davis, Adam Conover, Jon Cohen, Jon Wolf, Michael Lewis και Hallie Haglund.  

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader