He’s Expecting: Σε αυτή τη σειρά θα δούμε ένα άντρα που έμεινε έγκυος

He’s Expecting: Σε αυτή τη σειρά θα δούμε ένα άντρα που έμεινε έγκυος

Μια ιδιαίτερη ιστορία στο Netflix

Μια ιδιαίτερη ιστορία θα δούμε στη σειρά του Netflix “He’s Expecting” αφού γίνεται το πρωτοφανές και ένας άντρας μένει έγκυος.

Η σειρά 8 επεισοδίων, “He’s Expecting”, είναι ιαπωνική και είναι βασισμένη στο manga του 2012 “Hiyama Kentarou no Ninshin”, της Eri Sakai.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός πετυχημένου διαφημιστή που τα έχει όλα λυμένα, αλλά ξαφνικά μένει έγκυος και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει κοινωνικές ανισότητες που δεν του είχαν περάσει από το μυαλό.

Διάβασε Επίσης: Netflix: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Ο Kentaro Hiyama (Takumi Saitoh) είναι εμμονικός και επιτυχημένος στη δουλειά του και δεν μπορεί να αντιληφθεί πώς είναι να έχεις ένα παιδί. Μετά από μια νύχτα που γιορτάζει το βραβείο του, «Δημιουργός της Χρονιάς», ο Hiyama αρχίζει να μην αισθάνεται καλά στη μέση μιας συνάντησης εργασίας. Και όταν η διάγνωση του γιατρού λέει ότι είναι έγκυος τότε όλα ανατρέπονται και ξεκινάει μια απίστευτη περιπέτεια. 

Διάβασε Επίσης: Η σειρά Magpie Murders διαθέτει όλα τα φόντα για να μπει στη must-see λίστα σας

Η σειρά με το δικό της τρόπο δείχνει τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει μια γυναίκα σε μια εγκυμοσύνη, αλλά και το τι περνά όταν αποφασίσει να κάνει παιδιά, μέσα όμως από την ιστορία ενός άντρα. 

Πηγή 

Πηγή φωτογραφίας

Loader