Η διάσκεδαση και η ψυχαγωγία είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου

Η διάσκεδαση και η ψυχαγωγία είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου

Mε την ανανεωμένη πλατφόρμα της Digital οι επιλογές όχι μόνο είναι αμέτρητες, αλλά μπορείς να τις έχεις στη διάθεσή σου όπου και αν βρίσκεσαι, είτε από κινητό είτε από την τηλεόραση σου

Δεν ισχύει πια, ότι το καλοκαίρι είναι αλληλένδετο με τις επαναλήψεις. Η πλατφόρμα της Digital σού παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ό,τι επιθυμείς βάσει του γούστου και του ενδιαφέροντος σου, όποια ώρα επιθυμείς, όπου και αν βρίσκεσαι.

Πέρα από τις δικές της παραγωγές, η πλατφόρμα της Digital προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από κανάλια κάθε ενδιαφέροντος. 

Στην κατηγορία των ταινιών έχεις στη διάθεσή σου τρία (!) διαφορετικά κανάλια με αμέτρητες επιλογές. Άνετα, διοργανώνεις στο σπίτι ή το εξοχικό σου, μια βραδιά θερινού σινεμά στη βεράντα. Αν πάλι είσαι λάτρης της μουσικής, έχεις και πάλι τρία διαφορετικά κανάλια για να επιλέξεις αυτό που επιθυμείς.  

 

Όσο για τα παιδιά, τέρμα η γκρίνια ότι δεν έχουν τίποτα να κάνουν. Η πλατφόρμα της Digital τούς προσφέρει δυο κανάλια. Βέβαια, δύσκολα ένας ενήλικας θα μπορέσει να αγνοήσει το κανάλι Cartoon Classics, αφού κατά βάθος όλοι παραμένουμε παιδιά, ενώ σίγουρα θα ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις από την εποχή της αθωότητας. 

Εννοείται πως οι επιλογές δε σταματάνε εδώ, καθώς υπάρχουν τρία κανάλια που απευθύνονται στους αμετανόητους λαϊφσταλάδες. Επίσης, όσοι αγαπούν τα ταξίδια και το ψαγμένο φαγητό, έχουν το δικό τους κανάλι. Γιατί το φαγητό κάνει τη ζωή πιο νόστιμη και τα ταξίδια πιο ενδιαφέρουσα! 

Το καλύτερο; Όλα είναι εντελώς δωρεάν! 

* Σημείωσε πως η Digital TV είναι διαθέσιμη για download και σε Android τηλεόραση και μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή μέσω του Google Playstore  

 

 

 

 

Loader