Η ταινία “Metal Lords” του Netflix είναι μια ωδή στα εφηβικά χρόνια και τη metal μουσική

Η ταινία “Metal Lords” του Netflix είναι μια ωδή στα εφηβικά χρόνια και τη metal μουσική

Τέσσερις θρύλοι της metal μουσικής κάνουν guest εμφάνιση στην ταινία

Αν είσαι λάτρης της metal μουσικής και θέλεις να πας για λίγο πίσω στα μαθητικά και εφηβικά σου χρόνια, τότε η ταινία “Metal Lords” του Netflix είναι η κατάλληλη για σένα. Η νέα προσθήκη του Netflix θα σε μεταφέρει νοητά για λίγο στις εποχές που το μόνο σου πρόβλημα ήταν πώς θα ξεχωρίσει η μπάντα σου στο σχολείο.

Η εφηβική ταινία «Metal Lords» είναι σε σενάριο ενός από τους δημιουργούς του Game of Thrones, του D. B. Weiss, και είναι βασισμένη στη δική του εφηβεία, την οποία πέρασε παίζοντας σε μπάντες γυμνασίου.

 

Η ταινία μάς μεταφέρει στη ζωή δύο έφηβων αγοριών που είναι οι καλύτεροι φίλοι από παιδιά, αλλά κατά την εφηβεία τους κάτι φαίνεται να αλλάζει. Ο δυναμικός Hunter, που είναι φανατικός της metal μουσικής, καταφέρνει να μυήσει τον κολλητό του, Kevin, σε αυτό το είδος μουσικής και να δημιουργήσουν μαζί ένα συγκρότημα με σκοπό να λάβουν μέρος στον μουσικό διαγωνισμό “Battle of the Bands” που οργανώνει το σχολείο τους. Παρά το γεγονός ότι ο Kevin ακολουθεί πιστά τις “εντολές” του, για να συμπληρωθεί το συγκρότημα χρειάζονται και ένα μπασίστα. Ο Kevin θέλοντας να βοηθήσει προσεγγίζει μια δυναμική τσελίστρια που την προτείνει για το συγκρότημα και εκεί είναι που ανατρέπονται όλα, η σχέση των δύο νεαρών και όλα όσα πίστευαν μέχρι τότε. 

Διάβασε Επίσης: Μια γιαγιά 101 ετών ανέλαβε τη διεύθυνση του αεροδρομίου του Τορόντο

Στα highlights της ταινίας συγκαταλέγονται πολλά γνωστά τραγούδια μεγάλων συγκροτημάτων όπως είναι Black Sabbath, Metallica και Judas Priest, καθώς επίσης και η guest εμφάνιση τεσσάρων θρύλων της heavy metal -που όμως δε θα αποκαλύψουμε-. 

Διάβασε Επίσης: Netflix: Κυκλοφόρησε το trailer της 4ης σεζόν του “Stranger Things”

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader