Love and Gelato: Η νέα ρομαντική κωμωδία που θα μας ταξιδέψει στην Ιταλία

Love and Gelato: Η νέα ρομαντική κωμωδία που θα μας ταξιδέψει στην Ιταλία

Έρχεται στο Netflix

Ένα όμορφο ταξίδι στην Ιταλία μάς επιφυλάσσει η νέα, ρομαντική κωμωδία που έρχεται στο Netflix.

Πρόκειται για την ταινία Love and Gelato, όπου πρωταγωνιστεί η Luna Emerson και θα μπορούμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας από τις 22 Ιουνίου. Η πολυαναμενόμενη ταινία είναι μεταφορά ενός βιβλίου με τον ίδιο τίτλο από τη συγγραφέα των best sellers των New York Times, Jenna Evans Welch. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Η ιστορία μάς αφηγείται τη ζωή της Lina, μιας μέλλουσας φοιτήτριας που πάει στην πόλη των ονείρων της, τη Ρώμη, ακολουθώντας το ημερολόγιο της μητέρα της για να περάσει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της. Η νεαρή κοπέλα για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της μητέρας της φτάνει στη Ρώμη για να βρει τον πατέρα της, ο οποίος εδώ και 16 χρόνια είναι μακριά της. Ωστόσο, εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με μεγάλες περιπέτειες που δεν φανταζόταν.

Διάβασε Επίσης: Viral ο υπάλληλος της Disney που διέκοψε πρόταση γάμου (Βίντεο)

Η Lina ανακαλύπτει ένα μαγικό κόσμο, γνωρίζει νέους ανθρώπους και μαγεύεται από την όμορφη πόλη αλλά και τα παγωτά της! Μαζί με όλα αυτά ένα μυστικό που έμεινε κρυμμένο για χρόνια ανατρέπει όλα όσα ήξερε για τους γονείς της, ακόμη και για τον εαυτό της. 

“Οι άνθρωποι έρχονται στην Ιταλία για έρωτα και παγωτό, αλλά μερικές φορές ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα” της λέει κάποιος και μάλλον κάτι ξέρει! 

Διάβασε Επίσης: Στο βιβλίο Guinness η κρεμαστή γυάλινη γέφυρα του Βιετνάμ

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader