Netflix: Σειρές για να δεις μετά τα «Φιλαράκια»

Netflix: Σειρές για να δεις μετά τα «Φιλαράκια»

Οι τέσσερις καλύτερες κωμωδίες

Τα «Φιλαράκια» είναι αναμφισβήτητα η σειρά που έχει «κλέψει» μία θέση στην καρδιά των περισσότερων, ωστόσο αν ψάξει κανείς μπορεί να βρει αντάξιες κωμωδίες που χαρίζουν άφθονο γέλιο.

Πιο κάτω θα βρεις τέσσερις σειρές που αγαπήθηκαν όπως τα "Φιλαράκια" και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Παλιές και αγαπημένες  κωμωδίες που είναι ιδανικές για να γελάσεις και να χαλαρώσεις μιας και το σαββατοκύριακο είναι κοντά.

Lovesick

Οι ρομαντικές ιστορίες τριών φίλων αποτελούν τη βάση για αυτήν τη βρετανική σειρά τριών σεζόν. Αφού ανακάλυψε ότι έχει ΣΜΝ, ο Dylan αντιμετωπίζει τώρα την προοπτική να απευθυνθεί σε όλες τις γυναίκες με τις οποίες είχε σχέση. Κάθε επεισόδιο χρησιμοποιεί μία από τις προηγούμενες συναντήσεις του Dylan (είτε περιστασιακές είτε πιο μακροχρόνιες) ως τρόπο για να δείξει τις κοινές του περιπέτειες με τους καλύτερους συντρόφους Evie και Luke.

Ο Dylan είναι ο απελπισμένος ρομαντικός που με κάποιο τρόπο σκοντάφτει στο παρελθόν και γίνεται γοητευτικός. Ο Luke φοβάται τις δεσμεύσεις, είναι ένας Καζανόβας που κατά βάθος θέλει απλώς να τον αγαπούν. Και η Evie είναι αυτή με την μεγαλύτερη συναισθηματική ωριμότητα από τις δύο, που μένει στη ζωή τους από γνήσια αίσθηση φιλίας, αλλά ίσως και για έναν άλλο λόγο που δεν μπορεί να παραδεχτεί.

Master of None

Ο Ansari παίζει τον Dev, έναν ηθοποιό με έδρα τη Νέα Υόρκη που αγωνίζεται να προσδιορίσει τι πραγματικά θέλει, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σειρά αποκαλύπτει στιγμιότυπα από τα νεότερα χρόνια του Dev και εξερευνά τις τρέχουσες πτυχές της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης εθιμοτυπίας (σχετικά με τα γραπτά μηνύματα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και το να είναι νέος και ελεύθερος στην πόλη. Άλλοι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή του Dev παρουσιάζονται, συμπεριλαμβανομένων των γονιών του Dev, τους οποίους υποδύονται η πραγματική μητέρα και ο πατέρας του Ansari, Fatima και Shoukath.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Unbreakable Kimmy Schmidt

Μια γυναίκα, η Kimmy Schmidt γλιτώνει από τα δίχτυα μιας αίρεσης και μετά από 15 χρόνια απομόνωσης αποφασίζει να ανακτήσει τη ζωή της ταξιδεύοντας στη Νέα Υόρκη, όπου βιώνει την καθημερινότητα με ενθουσιασμό με ανοιχτά μάτια και καλείται να ξαναρχίσει από το μηδέν σε έναν κόσμο που πίστευε ότι δεν υπάρχει πια. Νοικιάζει ένα δωμάτιο από τον Titus, έναν ομοφυλόφιλο ηθοποιό του Μπρόντγουεϊ, ο οποίος τα βγάζει πέρα ​​ως καλλιτέχνης του δρόμου στην Times Square. Το απίθανο ζευγάρι διαπιστώνει ότι είναι κατάλληλοι για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, με τον Titus να ξανασυστήνει στην Kimmy στη σύγχρονη ζωή και εκείνη να του παρέχει την έμπνευση ότι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατήσεις. Μαζί θα τα καταφέρουν ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που θα τους φέρει η ζωή.

Διάβασε Επίσης: Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

Friends From College

Χρόνια αφότου έγιναν φίλοι στο Χάρβαρντ, ο Ethan, η Lisa, ο Sam, ο Nick,ο  Max και η Marianne οδεύουν σε μια νέα εποχή – τα 40 τους. Αυτή η σειρά, τη δημιουργία και την εκτελεστική παραγωγή του Nicholas Stoller, εμβαθύνει σε αλληλένδετες και περίπλοκες σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων πρώην ρομαντικών εμπλοκών και κωμικών εξερευνήσεων παλιών δεσμών. Καθώς όλοι προσπαθούν να διαχειριστούν τη ζωή τους ως ενήλικες.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader