Οι 4 σειρές που βρίσκονται στο Top 10 του κυπριακού Netflix

Οι 4 σειρές που βρίσκονται στο Top 10 του κυπριακού Netflix

Τι βλέπουν οι Κύπριοι

Νέες σειρές έχουν κάνει την εμφάνιση τους και κάποιες από αυτές έχουν βρει μία ξεχωριστή θέση στη λίστα των Κυπρίων θεατών.

Σειρές κάθε είδους και κάθε γούστου φιγουράρουν στο Top 10 του κυπριακού Netflix. Παρακάτω θα βρεις τις τέσσερις δημοφιλέστερες που κίνησαν το ενδιαφέρον και έχουν γίνει οι αγαπημένες των θεατών της πλατφόρμας.

Worst roommate ever

Βίαιοι απατεώνες. Πέτρινοι δολοφόνοι. Αυτές οι τρομακτικές αληθινές ιστορίες αποκαλύπτουν μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες συμβίωσης που θα μπορούσε κανείς ποτέ να φανταστεί.

Against the ice

Εξερευνώντας το απέραντο τοπίο της Γροιλανδίας για έναν χαμένο χάρτη, δύο άντρες πρέπει να παλέψουν για να επιβιώσουν. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία της πολικής αποστολής της Δανίας το 1909.

Διάβασε Επίσης: Η σειρά One of Us is Lying θα γίνει ο νέος σου εθισμός 

The weekend away

Μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στην Κροατία που πάει στραβά όταν μια γυναίκα κατηγορείται ότι σκότωσε την καλύτερή της φίλη. Καθώς προσπαθεί να καθαρίσει το όνομά της και να αποκαλύψει την αλήθεια, οι προσπάθειές της αποκαλύπτουν ένα οδυνηρό μυστικό.

Διάβασε Επίσης: Τα Stand-Up Comedy που έρχονται τον Μάρτιο στην Κύπρο 

Pieces of her

Μια γυναίκα συνδυάζει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή τους πόλη φέρνει στο φως κρυμμένες απειλές και θανατηφόρα μυστικά.

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader