Οι πιο κουλ γιορτινές ταινίες στην μικρή μας οθόνη

Οι πιο κουλ γιορτινές ταινίες στην μικρή μας οθόνη

Διανύουμε... Christmas Days και γουστάρουμε

Χριστούγεννα, μικρή οθόνη και κινηματογραφικές ιστορίες να μας ταξιδεύουν σε μέρη μαγικά. Τι άλλο να ζητήσουμε αυτό το διάστημα;

Αν υπάρχει κάτι που απολαμβάνουμε περισσότερο από καθετί κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων είναι το χουχούλιασμα στον καναπέ με οικογένεια και φίλους για θέαση feel good ταινιών που, ιδανικά, είναι προσαρμοσμένες στο κλίμα των ημερών.

Παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα λοιπόν, απ' την μικρή μας οθόνη περνάνε εικόνες από στολισμένα σπίτιακαι πόλεις, Άγιοι Βασίληδες και τάρανδοι και απ' τα ηχεία ακούγονται γιορτινές μελωδίες. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ένας μίνι μαραθώνιος χριστουγεννιάτικων ταινιών επιβάλλεται για τις μέρες που έρχονται! 

 

fafaf
Fred Claus

Πιστή στο καθιερωμένο ετήσιό της ραντεβού, η Nova Cyprus φέρνει και φέτος στην οθόνη του σπιτιού μας ωραίες, εορταστικές ταινίες για να χαλαρώσουμε και να ψυχαγωγηθούμε, όπως αρμόζει και όπως πρέπει.

Η αρχή γίνεται την παραμονή Χριστουγέννων με τη συγκινητική και συνάμα κωμική ταινία Fred Claus.

Η περίοδος των γιορτών καταστρέφεται για τον Άγιο Βασίλη, όταν ο ξέφρενος μεγαλύτερος αδερφός του, ο Fred, τον επισκέπτεται στον Βόρειο Πόλο.

Ως παιδί ο Fred ζούσε πάντοτε στη σκιά του Nick και ως ενήλικες ακολούθησαν εντελώς διαφορετική πορεία. Όταν τελικά ο Fred αποφασίζει να συναντηθεί με τον Νίκ ή Νίκολας, που δεν είναι άλλος από τον πασίγνωστο Άγιο Βασίλη, η πλοκή παίρνει μια ξέφρενη και εντελώς ανατρεπτική πορεία.

γσγσγ
Christmas in Vienna

Η συνέχεια στο φετινό αφιέρωμα γίνεται ανήμερα Χριστουγέννων με τη συναισθηματική και πλούσια σε εικόνες και χρώματα ταινία Christmas in Vienna.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ >> Γιορτινό mood, αναπαυτικός καναπές και χριστουγεννιάτικες ταινίες 

Πρόκειται για το ιδανικό χριστουγεννιάτικο ρομάντζο, αφού η ταινία είναι γυρισμένη στην πανέμορφη Βιέννη, ένα από τα πιο ειδυλλιακά μέρη στον πλανήτη για να περάσει κανείς Χριστούγεννα.

Πρωταγωνίστρια είναι μια καταξιωμένη βιολίστρια που έχει απωλέσει το πάθος της για μουσική, μέχρι που μια γνωριμία στη μαγική πόλη θα της αλλάξει εντελώς την κοσμοθεωρία της. Αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένες από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας έχουν κινηματογραφηθεί στις εμβληματικές χριστουγεννιάτικες μαρκέτες της Βιέννης.

ωσωσγσγ

 

Χριστούγεννα χωρίς Νέα Υόρκη δεν γίνεται και το εορταστικό αφιέρωμα συνεχίζεται στις 26 Δεκεμβρίου με τη ρομαντική περιπέτεια Christmas at the Plaza.

Mε τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν στην πόλη της Νέας Υόρκης, η Τζέσικα, μια ιστορικός αρχειακού υλικού που είναι δυστυχισμένη στην προσωπική της ζωή, προσλαμβάνεται να εργαστεί για μια έκθεση που θα γίνει στο περίφημο Plaza Hotel.

Εκεί, γνωρίζεται, με τον Νick, έναν γοητευτικό διακοσμητή και μια έντονη συναισθηματική σχέση θα αναπτυχθεί αμέσως μεταξύ τους. Με ποιον θα καταλήξει τελικά η Τζέσικα;

 

gsgsg

Ποτέ μην φιλήσεις έναν άνδρα που φοράει χριστουγεννιάτικο sweater, τιτλοφορείται η συναισθηματική κομεντί που θα προβληθεί Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η Μάγκι περάνει τα Χριστούγεννα μόνη της μέχρι ο Λούκας να γίνει ένας απρόσμενος επισκέπτης του σπιτιού.  

ωζωζω
A Beautiful Day in the Neighborhood

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, θα προβληθεί η ταινία Α Beautiful Day in the Neighborhood, όπου ο Τομ Χανκς υποδύεται τον Μίστερ Ρότζερς σε μια επίκαιρη ιστορία καλοσύνης, όπου ο κυνισμός ηττάται και η αγάπη επικρατεί. Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία φιλίας.


Το αφιέρωμα Christmas Days φέρνει κοντά μας η Nova Cyprus μέσα από το κανάλι Novalife! 

Loader