Οι σειρές που βρίσκονται στο Top 10 του κυπριακού Netflix

Οι σειρές που βρίσκονται στο Top 10 του κυπριακού Netflix

Τι βλέπουν οι Κύπριοι αυτές τις μέρες

Σειρές κάθε είδους και κάθε γούστου φιγουράρουν στο Top 10 του κυπριακού Netflix και δείχνουν ξανά προς τα που στέφεται το ενδιαφέρον.

Μέσα στην τεράστια λίστα η οποία υπάρχει στο Netflix, πιο κάτω θα βρεις τις τέσσερις δημοφιλέστερες σειρές που έχουν γίνει οι αγαπημένες των Κύπριων αυτές τις μέρες.

Welcome to Eden

Μια ομάδα νεαρών ενηλίκων παρακολουθεί ένα πάρτι σε ένα απομακρυσμένο νησί, αλλά ο δελεαστικός παράδεισος που βρίσκουν να τους περιμένει κρύβει επικίνδυνα μυστικά και παγίδες.

Διάβασε Επίσης: Το Sistema Cyprus συλλέγει μουσικά όργανα που δε χρειάζεσαι

Workin’ Moms

Η άδεια μητρότητας τελείωσε και ήρθε η ώρα για αυτές τις τέσσερις μαμάδες να επιστρέψουν στη δουλειά τους ενώ περιηγούνται τα παιδιά, τα αφεντικά, την αγάπη και τη ζωή στο σύγχρονο Τορόντο.

Ozark

Ένας οικονομικός σύμβουλος σέρνει την οικογένειά του από το Σικάγο στο Μιζούρι Ozarks, όπου πρέπει να ξεπλύνει 500 εκατομμύρια δολάρια σε πέντε χρόνια για να κατευνάσει ένα αφεντικό ναρκωτικών.

The Marked Heart

Ένας άντρας που θέλει να εκδικηθεί την οργάνωση εμπορίας οργάνων που δολοφόνησε τη γυναίκα του, μπλέκεται με τη γυναίκα που έλαβε την καρδιά της.

Διάβασε Επίσης: Τα Loud Room Episodes είναι τα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που θα σου μείνουν αξέχαστα

Bridgerton

Η τελευταία σεζόν είναι αυτή που έχει καθηλώσει το κοινό από την πρώτη μέρα που βγήκε και βρίσκεται στην κορυφή του Netflix εδώ και καιρό. Η 2η σεζόν επικεντρώνεται στον Benedict Bridgerton.

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader