Oι σειρές που θα κυκλοφορήσουν αυτό το μήνα

Oι σειρές που θα κυκλοφορήσουν αυτό το μήνα

Έρχονται νέες σεζόν

Ο Φεβρουάριος είναι εδώ και οι σειρές στο Netflix είναι έτοιμες να βγάλουν τα νέα επεισόδια τους.

Είμαστε σίγουροι, λοιπόν, ότι έχεις αρχίσει να ψάχνεις για τις σειρές που θα σε κάνουν να κολλήσεις. Πιο κάτω θα ανακαλύψεις τα νέα επεισόδια αγαπημένων σειρών που έρχονται ανανεωμένες.

Sweet Magnolias: Season 2

Οι Μανόλιες αντιμετωπίζουν μαζί νέες σχέσεις, παλιές πληγές και τις μικροπολιτικές της πόλης με τις γλυκές και πικρές στιγμές της ζωής να εναλλάσσονται. Η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 04/2/2022.

Until Life Do Us Part

Τα μέλη μιας οικογένειας τριών γενεών που ζουν μαζί σε μια ειδυλλιακή βίλα αντιμετωπίζουν τις απαιτήσεις της επιχείρησης διοργάνωσης γάμων και τα δικά τους δράματα. Έρχεται στις 10/2/2022.

Inventing Anna

Τολμηρή επιχειρηματίας ή απατεώνισσα; Μια ρεπόρτερ ερευνά το πώς η Άνα Ντέλβι έπεισε την ελίτ της Νέας Υόρκης ότι ήταν Γερμανίδα κληρονόμος. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Aποτελέιται από μια σεζόν η οποία θα βγει στις 11/2/2022.

Διάβασε Επίσης: Αυτές οι ταινίες φιγουράρουν στο top 5 του Netflix 

 

Toy Boy: Season 2

Ο Ούγκο ερευνά το θέμα της βόμβας, ενώ παράλληλα, μαζί με τους φίλους του, αντιμετωπίζει δύο νέους αντιπάλους και μια σειρά νέων προκλήσεων στη δουλειά. H πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν θα γίνει στις 14/2/2022.

Devotion, a Story of Love and Desire

Ένας φαινομενικά ευτυχισμένος γάμος αρχίζει να καταρρέει όταν η πίστη του άντρα αμφισβητείται και το ζευγάρι αρχίζει να ελκύεται από άλλα άτομα. Στις οθόνες σας από τις 14/2/2022.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφιών

Loader