Οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Ταινίες για όλα τα γούστα

Γεμάτος με νέες αφίξεις είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού στο Netflix. Η πλατφόρμα φέρνει κοντά μας αρκετές ενδιαφέρουσες ταινίες που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και εμείς ετοιμάσαμε τη λίστα του Ιουνίου για να ξέρουμε τι μας περιμένει!

Hustle (08/6)

Όταν ένας τυχερός κυνηγός ταλέντων του μπασκετ βρίσκει έναν πιθανό σούπερ σταρ στην Ισπανία, θέλει να αποδείξει ότι και οι δύο έχουν ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρουν στο ΝΒΑ.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Trees of Peace (10/6)

Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες έρχονται πολύ κοντά, ενώ βρίσκονται παγιδευμένες κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας στη Ρουάντα. Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα. 

Heart Parade (15/6)

Για να σώσει τη δουλειά της, μια καριερίστα που φοβάται τα σκυλιά πηγαίνει στην Κρακοβία, όπου γνωρίζει ένα γοητευτικό χήρο, τον γιο του και τον τετράποδο κολλητό τους.

Διάβασε Επίσης: Γιατί εμφανίστηκαν τώρα ηπατίτιδα και ευλογιά των πιθήκων

Centauro (15/6)

Για να γλιτώσει τη μητέρα του γιου του από ένα καρτέλ, ένας οδηγός αγωνιστικών μηχανών μεταφέρει ναρκωτικά, θέτοντας σε κίνδυνο την επαγγελματική καριέρα και τη ζωή του.  

Spiderhead (17/6)

Στο κοντινό μέλλον, δύο κατάδικοι αντιμετωπίζουν το παρελθόν τους σε μια μονάδα ενός οραματιστή που τους χορηγεί ψυχοτρόπες ουσίες. Πρωταγωνιστεί ο Chris Hemsworth.  

Doom Of Love (20/6)

Αφού χρεοκοπήσει, ένας διαφημιστής ερωτεύεται μια τραγουδίστρια σε ένα καταφύγιο για γιόγκα και την ακολουθεί σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης.

Διάβασε Επίσης: Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

Love & Gelato (22/6)

Η Λίνα υπόσχεται στην άρρωστη μητέρα της ότι θα περάσει το καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο στη Ρώμη, όπου ερωτεύεται την πόλη, τους ανθρώπους – και το παγωτό.  

The Man from Toronto (24/6)

Μια υπόθεση εσφαλμένης ταυτότητας αναγκάζει έναν αδέξιο επιχειρηματία να συνεργαστεί με έναν διαβόητο δολοφόνο, τον “Άνδρα από το Τορόντο”, με την ελπίδα να επιζήσει.  

Blasted (28/6)

Η σειρά ακολουθεί τους παιδικούς φίλους Sebastian και Mikkel που συναντιούνται ξανά σε ένα μπάτσελορ. Ο Mikkel δεν έχει ωριμάσει, αλλά αντίθετα ο Sebastian έχει γίνει εργασιομανής. 

Beauty (29/6)

Μια νεαρή πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε μια αυταρχική οικογένεια, την πίεση του χώρου της μουσικής και τον έρωτα για την κοπέλα της.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader