Οι ταινίες που έρχονται τις επόμενες μέρες από το Netflix

Οι ταινίες που έρχονται τις επόμενες μέρες από το Netflix

Οι νέες αφίξεις στην ταινιοθήκη του Netflix

Τέσσερις καινούργιες ταινίες έρχονται τις επόμενες μέρες στο Netflix για να μας κρατήσουν συντροφιά. Νέες προσθήκες από την πλατφόρμα αλλά και χολιγουντιανές παραγωγές που έχουν ήδη προβληθεί στους κινηματογράφους αναμένονται στις οθόνες μας τις επόμενες μέρες.

Trust No One: The Hunt for the Crypto King (30/03)

 

Το ντοκιμαντέρ “Trust No One: The Hunt for the Crypto King” βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Μια ομάδα επενδυτών προσπαθεί να “ξεκλειδώσει” τον ύποπτο θάνατο του πολυεκατομμυριούχου κρυπτονομισμάτων Gerry Cotten αλλά και να βρει τα αγνοούμενα 250 εκατομμύρια δολάρια που πιστεύουν ότι τους έκλεψε.

Διάβασε Επίσης: Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε την ταινία “The Lost City”

The Departed (01/04)

Πρόκειται για μια ταινία από το 2006  με την υπογραφή του Martin Scorsese και με τον  Leonardo DiCaprio σε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όλα ξεκινούν όταν ένας μυστικός πράκτορας και ένας κατάσκοπος προσπαθούν συνεχώς να αντεπιτίθενται ο ένας στον άλλον για να μην εκτεθούν μπροστά στις αρχές. Παράλληλα η μυστική αποστολή και των δύο είναι να διεισδύσουν σε μία διαβόητη ιρλανδική συμμορία.

Unforgettable (01/04)

 

Μια ταινία του 2017 με τις Rosario Dawson και Katherine Heigl. Και η ιστορία ξεκινάει όταν η Julia (Rosario Dawson) ερωτεύεται όμορφο διαζευγμένο David και αρραβωνιάζεται μαζί του. Ωστόσο, η πρώην σύζυγος του David (Katherine Heigl), η οποία εξακολουθεί να τον αγαπά, αποφασίζει να καταστρέψει τη ζωή της Julia.

Διάβασε Επίσης: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Οι πρώτες φωτογραφίες

The Bubble (01/04)

Το cast και το συνεργείο ενός εμπορικού franchise δράσης προσπαθούν να γυρίσουν το sequel Cliff Beasts 6 ενώ είναι σε καραντίνα σε σικ ξενοδοχείο. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader