Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στο Netflix

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στο Netflix

Οι νέες αφίξεις στην πλατφόρμα

Με τέσσερις, νέες ταινίες υποδέχεται τον Απρίλιο το Netflix. Οι νέες αφίξεις στην ταινιοθήκη της πλατφόρμας δεν αφορούν μόνο νέες ταινίες, αλλά και χολιγουντιανές παραγωγές που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια και θα μπορούμε πλέον να βλέπουμε και στην πλατφόρμα

Unforgettable

Μια ταινία του 2017 με τις Rosario Dawson και Katherine Heigl. Και η ιστορία ξεκινάει όταν η Julia (Rosario Dawson) ερωτεύεται όμορφο διαζευγμένο David και αρραβωνιάζεται μαζί του. Ωστόσο, η πρώην σύζυγος του David (Katherine Heigl), η οποία εξακολουθεί να τον αγαπά, αποφασίζει να καταστρέψει τη ζωή της Julia.

Forever out of my league

 

Στην τρίτη ταινία της ιστορίας θα δούμε τη ζωή της πρωταγωνίστριας, Marta, μετά την εγχείρηση και τον αληθινό έρωτα που βρίσκεται κοντά της. Η Marta είναι μια ορφανή κοπέλα που μπορεί να είναι επηρεασμένη από μια θανατηφόρα ασθένεια, ωστόσο συνεχίζει να διατηρεί τη θετικότητα της. Μετά την εγχείρηση που έκανε, η μεταμόσχευση πνεύμονα ήταν επιτυχής. Μαζί με το αγόρι της τον Gabriele που ήταν δίπλα της σε αυτή την περιπέτεια αποφασίζουν να ζήσουν σε ένα νέο σπίτι και ενώ όλα πηγαίνουν καλά, η ασθένεια της κοπέλας επανέρχεται με την κατάσταση να είναι αρκετά περίπλοκη. Η Marta μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ο Dario, ένας έμπιστος γιατρός αναλαμβάνει την περίπτωση της. 

Διάβασε Επίσης: Σκιέρ πηδάει από αερόστατο, χορεύει στον αέρα και προσγειώνεται για σκι στις Άλπεις (Βίντεο)

The Bubble 

Το cast και το συνεργείο ενός εμπορικού franchise δράσης προσπαθούν να γυρίσουν το sequel Cliff Beasts 6 ενώ είναι σε καραντίνα σε σικ ξενοδοχείο. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

The Departed 

Πρόκειται για μια ταινία από το 2006  με την υπογραφή του Martin Scorsese και με τον  Leonardo DiCaprio σε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όλα ξεκινούν όταν ένας μυστικός πράκτορας και ένας κατάσκοπος προσπαθούν συνεχώς να αντεπιτίθενται ο ένας στον άλλον για να μην εκτεθούν μπροστά στις αρχές. Παράλληλα η μυστική αποστολή και των δύο είναι να διεισδύσουν σε μία διαβόητη ιρλανδική συμμορία.

Διάβασε Επίσης: Oscar 2022: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητες της φετινής απονομής

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader