Οι τέσσερις σειρές εποχής που αξίζει να παρακολουθήσεις

Οι τέσσερις σειρές εποχής που αξίζει να παρακολουθήσεις

Ανάμεσα τους η επιτυχημένη σειρά Bridgerton

Το Netflix έφερε στην καθημερινότητα μας ένα σωρό σειρές και ταινίες. Παραγωγές για όλα τα γούστα, με διαφορετικά είδη να προσεγγίζουν το ενδιαφέρον μας. Ένα από αυτά είναι και οι σειρές εποχής που μάς μεταφέρουν σε άλλες περιόδους της ανθρωπότητας και προσελκύουν το ενδιαφέρον μας με τις ιδιαίτερες ιστορίες, συνήθειες, κοστούμια και σκηνικά του παρελθόντος. Εμείς μαζέψαμε τέσσερις σειρές εποχής που αξίζει να παρακολουθήσεις.

Bridgerton 

3

Πηγή 

Από αυτή τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η δημοφιλής σειρά εποχής Bridgerton. Η αγαπημένη σειρά Bridgerton με τη δεύτερη σεζόν της (που έκανε πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου) έσπασε άλλο ένα νέο ρεκόρ προβολών, αφού τις πρώτες δύο εβδομάδες προβλήθηκε για 115,75 εκατομμύρια ώρες και εμφανίστηκε στο top 10 σε 91 χώρες. Η σειρά αφηγείται τη ζωή της οικογένειας Bridgerton στο Λονδίνο στις αρχές του 19ου αιώνα και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Julia Quinn. Στην πρώτη σεζόν βλέπουμε την ιστορία στη Daphne που ήταν βασισμένη στο πρώτο της βιβλίο «Τhe Duke and I», ενώ στη δεύτερη παρακολουθούμε την ιστορια του αδερφού της, Anthony, που είναι βασισμένη στο δεύτερο βιβλίο "The Viscount Who Loved Me ". 

Outlander

3

Πηγή 

Το Outlander, όπως και το Bridgerton, βασίζεται σε μια μεγάλη σειρά ιστορικών ρομαντικών μυθιστορημάτων. Η ηρωίδα, Claire Randall, ταξιδεύει πίσω στον 18ο αιώνα, όπου ζει όλα τα ιστορικά γεγονότα της εποχής σε συνδυασμό με ίντριγκες και έρωτες. Οι εποχές που διαδραματίζονται οι δύο σειρές είναι πολύ κοντά χρονικά, έτσι σκηνικά αλλά και κοστούμια θα σου φανούν γνώριμα.

Διάβασε Επίσης: The Crown: Μετά το τέλος της σειράς έρχεται και η συνέχεια με prequel στο Netflix 

Downton Abbey

3

Πηγή

Το Downton Abbey είναι άλλη μια ενδιαφέρουσα σειρά εποχής και χρονικά εκτυλίσσεται στις αρχές του 20ου αιώνα. Στη σειρά αυτή θα δεις την οικογένεια Crawley που είναι επίσης γεμάτη από ίντριγκες, ενώ δεν λείπουν τα σκάνδαλα της κοινωνίας και αρκετές αναφορές στον “κλασικισμό” της βρετανικής αριστοκρατίας. 

Διάβασε Επίσης: Η εργασία που προσφέρει στους μαθητευόμενους της πάνω από 15.000 ευρώ τον μήνα

Versailles

1

Πηγή

Το Versailles είναι μια γαλλική σειρά εποχής όπου θα δεις τη γαλλική αριστοκρατία με τη σειρά να παρουσιάζει πώς έχουν τα πράγματα στη Γαλλία. Τα θέματα που θίγει έχουν να κάνουν με έρωτες, φιλίες, σεξ, πόλεμους, σκάνδαλα και ίντριγκες. Ο Βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΔ’ της Γαλλίας, χτίζει ένα πολυτελές ανάκτορο (τις Βερσαλλίες), που θα γίνει πεδίο μάχης για τον έρωτα και την πολιτική, ενώ παράλληλα χρυσό κλουβί για τους ευγενείς. 

Πηγή

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader