The Perfect Family: Η νέα ισπανική κωμωδία στο Netflix που αξίζει να δεις

The Perfect Family: Η νέα ισπανική κωμωδία στο Netflix που αξίζει να δεις

Μια ταινία γεμάτη ευτράπελα

Η κωμωδία “The Perfect Family” ή αλλιώς “La familia perfecta” είναι η ιδανική ταινία για σένα που αγαπάς τις κωμωδίες που είναι γεμάτες με ευτράπελα γεγονότα.

Η ισπανική κωμωδία “The Perfect Family” του Netflix μάς μεταφέρει στην Ισπανία σε μια οικογένεια που θα ζήσει κωμικές καταστάσεις μόλις γνωρίσει τους συμπεθέρους του γιου τους. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Η Lucia είναι μια γυναίκα με την ιδανική, καθωσπρέπει και τέλεια οικογένεια, της οποίας ο κόσμος της θα ανατραπεί όταν θα γνωρίσει τη γυναίκα που σχεδιάζει να παντρευτεί ο γιος της, τη Sara. Ωστόσο, η Sara και η οικογένεια της είναι το εντελώς αντίθετο από την οικογένεια της Lucia. Έτσι, η Lucia τρομοκρατείται από την εκκεντρική οικογένεια της γυναίκας του γιου της και τα ευτράπελα γεγονότα δεν έχουν τελειωμό. 

Διάβασε Επίσης: Το Netflix κάνει περικοπές μετά την απώλεια συνδρομητών

Στην ταινία The Perfect Family του Netflix πρωταγωνιστούν οι Belén Rueda, Jose Coronado, Gonzalo de Castro, Pepa Aniorte, Carolina Yuste και Gonzalo Ramos. Η ταινία σκηνοθετείται από τον Arantxa Echevarría, ο οποίος είναι γνωστός για τα έργα του στα Carmen & Lola (2018), De noche y de pronto (2012) και 7 from Etheria (2017) και σε σενάριο Olatz Arroyo.  

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader