Pieces Of Her: Η Toni Collette ξέρει πώς να αναβαθμίζει μια σειρά

Pieces Of Her: Η Toni Collette ξέρει πώς να αναβαθμίζει μια σειρά

Ακόμη και αν το στόρι, ουσιαστικά, δε χαρακτηρίζεται από κάποια πρωτοτυπία

Η μεταφορά βιβλίων σε σειρά ή σε ταινία, μπορεί να αποδειχθεί παγίδα και ο θεατής να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που παρασύρθηκε. Βέβαια το να μην έχεις διαβάσει το βιβλίο, βοηθά απίστευτα, γιατί είναι να σαν έχεις "άγνοια κινδύνου" ή καλύτερα δεν έχεις ιδιαίτερες προσδοκίες.

H Toni Collette υποδύεται την Laura Oliver, μία μητέρα που ζει σε μία ήσυχη παραθαλάσσια πόλη. Εκεί τα πράγματα φαίνεται να κυλούν ομαλά και η ίδια να ζει μία ήρεμη ζωή. Μία μέρα, ενώ τρώει με την κόρη της σε κάποιο τοπικό εστιατόριο, ένας άντρας εισβάλλει στο μαγαζί με σκοπό να ξεκινήσει να πυροβολεί μαζικά τους πελάτες του εστιατορίου.

Διάβασε: Maid: H σειρά που δείχνει ότι η συναισθηματική κακοποίηση, είναι κακοποίηση. Τελεία 

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, η Laura τρέχει να προστατέψει την κόρη της και καταφέρνει να αφοπλίσει και ακινητοποιήσει τον δράστη με βίαιο τρόπο. Η Andy μένει άφωνη από τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα της χειρίζεται την κατάσταση και απαιτεί εξηγήσεις για αυτή τη συμπεριφορά της, που όμως η Laura δεν είναι σε θέση να δώσει.

Η Andy βρίσκεται άθελα της σε έναν "κυεώνα" ένοχων μυστικών, που φέρνουν πολλές φορές σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή. Το πιο τρομακτικό απ' όλα είναι όταν συνειδητοποιεί ότι δεν γνωρίζει καν την ίδια τη μητέρα της και μεγάλωσε μέσα σε ένα ψέμα. Κανείς από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους δεν είναι αυτό που νόμιζε. 

Loader