Στη σειρά «Cabinet of Curiosities» θα δούμε οκτώ ιστορίες τρόμου

Στη σειρά «Cabinet of Curiosities» θα δούμε οκτώ ιστορίες τρόμου

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Guillermo del Toro έρχεται με μια νέα σειρά τρόμου στο Netflix

Το πρώτο trailer για τη σειρά ανθολογίας τρόμου που αναμένεται να έρθει αποκάλυψε το Netflix.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τη σειρά «Cabinet of Curiosities» του καταξιωμένου και βραβευμένου με Όσκαρ, Guillermo del Toro. Η σειρά θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του και θα αφηγηθεί οκτώ τρομακτικές ιστορίες, με τους σκηνοθέτες των Twilight, The Babadook και Mandy, αλλά και γνωστούς ηθοποιούς, που θα επιβλέπονται από τον ίδιο τον del Toro.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Παρόλο που από το trailer δεν παίρνουμε πολλές πληροφορίες, βλέπουμε τρομακτικές σκηνές που μας δίνουν μια γεύση απ’ όσα έρχονται. Ανάμεσα στους σκηνοθέτες είναι οι Jennifer Kent (The Babadook), David Prior (The Empty Man), Catherine Hardwicke (Twilight), Ana Lily Amirpour (A Girl Walks Home Alone at Night) και άλλοι.

Διάβασε Επίσης: Αυτές είναι οι πιο ακριβές πόλεις του κόσμου για το 2022

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν και οι Essie Davis (The Babadook), Andrew Lincoln (The Walking Dead), F. Murray Abraham (Mythic Quest), Tim Blake Nelson (Watchmen), Crispin Glover, Peter Weller (Robocop), Rupert Grint (Χάρι Πότερ), και άλλοι πολλοί. 

Διάβασε Επίσης: Η Ισπανία καταπολεμά την σπατάλη τροφίμων με πρόστιμα σε σουπερ μαρκετ

Παρά το ότι δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα δούμε στις οθόνες μας τη σειρά, ξέρουμε ότι θα είναι μέσα στο 2022 και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ απολαυστικά επεισόδια. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader