Ταινίες και σειρές στο Netflix για εσένα που ασχολείσαι με Crypto

Ταινίες και σειρές στο Netflix για εσένα που ασχολείσαι με Crypto

Ανάμεσα τους και το StartUp

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει στη δημοφιλή πλατφόρμα για τις ταινίες και τις σειρές που αφορούν τα Crypto.

Υπάρχουν ντοκιμαντέρ στο Netflix τα οποία όσοι είναι λάτρεις του είδους, πραγματικά θα εντυπωσιαστούν με την πλοκή και την εξέλιξη που έχουν.

StartUp

Μια σειρά τριών σεζόν, που παρουσιάζει την προσπάθεια ξεπλύματος κάποιων παράνομων χρημάτων που χρηματοδοτεί ένα κρυπτονόμισμα. Οι κύριοι χαρακτήρες είναι επιχειρηματίες που καταλήγουν σε επιχειρήσεις με γνωστούς διεφθαρμένους κυβερνητικούς πράκτορες (FBI) και μια άλλη διαβόητη συμμορία του Μαϊάμι. Η σειρά επιχειρεί να σπάσει το σκοτεινό κάτω μέρος του κόσμου των κρυπτονομισμάτων αποκαλύπτοντας την όχι και τόσο ρόδινη πλευρά του κόσμου των κρυπτονομισμάτων, περισσότερο όταν διεφθαρμένα άτομα βρίσκονται στο επίκεντρο. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι έμποροι θα βρουν αναμφίβολα τεράστια αξία στα θέματα που καλύπτονται στη σειρά.

Mr Robot

Η συγκλονιστική σειρά Mr Robot αντιμετωπίζει μια από τις πιο σημαντικές ανησυχίες στο χώρο των κρυπτογράφησης αυτή τη στιγμή: την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Στη σειρά, ο Εliot παρουσιάζεται ως ένας νεαρός μηχανικός ασφάλειας στον κυβερνοχώρο με γνωστό υπόβαθρο hacking. Σε μια δραματική ανατροπή της σειράς, ο Eliot συνεργάζεται με μια ομάδα σκοτεινών συνεργών και μαζί προσπαθούν να καταστρέψουν τη διεφθαρμένη εταιρεία στην οποία εργάζεται. Η σειρά τεσσάρων σεζόν, καλύπτει κρίσιμα θέματα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, όπως η παρακολούθηση, το hacking και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Πάνω απ’ όλα, προσφέρει μια συναρπαστική άποψη του τοπίου κρυπτογράφησης και των θεμάτων ασφάλειας γύρω από αυτό το οικοσύστημα.

Διάβασε Επίσης: Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Netflix

Trust no one: The hunt of the Cypto King

Όταν ο ιδρυτής ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων υπό κατάρρευση πεθαίνει αναπάντεχα, οι εξοργισμένοι επενδυτές υποπτεύονται ότι κάτι κρύβεται πίσω από τον θάνατο του. Έτσι, μια ομάδα αρχίζει έρευνες προσπαθώντας να ξετυλίξει το μυστήριο γύρω από τον ύποπτο θάνατο του πολυεκατομμυριούχου κρυπτονομισμάτων Gerry Cotten και τα 250 εκατομμύρια δολάρια που πιστεύουν ότι τους έκλεψε.

Μοney: Explained

H σειρά ρίχνει φως στο σκοτάδι του χρηματοπιστωτικού συστήματος και μας βοηθά να καταλάβουμε τι είναι ακριβώς το χρήμα και πώς λειτουργεί μέσα στο σύγχρονο χρηματοπιστωτικό περιβάλλον. Μέσα από το ντοκιμαντέρ αυτό θα μάθετε για τη διαδικασία δημιουργίας Bitcoin, πώς να εξασφαλίσετε την καλύτερη προσέγγιση συντήρησης για το Bitcoin και τη δυναμική γύρω από την τεχνολογία blockchain.

 

 

Πηγή 

 

Πηγή φωτογραφίας

 

 

Διάβασε Επίσης: Welcome To Eden: Το πάρτι γίνεται εφιάλτης στην επερχόμενη σειρά του Netflix

Loader