Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Netflix

Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Netflix

Ανάμεσα τους η πέμπτη σεζόν του Elite

Νέες σειρές αλλά και νέες σεζόν πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους τον Απρίλιο.

Ανανεωμένο θα είναι το πρόγραμμα του Netflix από τις αρχές του νέου μήνα. Σειρές που καθήλωσαν επιστρέφουν για να δώσουν τις απαντήσεις που περιμένουμε.

Elite: Season 5 - 08/4/2022

Στο Λας Ενθίνας, κάθε νέο εξάμηνο συνοδεύεται από ένα νέο θύμα, ένα νέο δράστη και ένα νέο μυστήριο, καθώς οι μαθητές βρίσκονται πνιγμένοι μέσα στα ψέματα.

Dirty Lines - 08/4/2022

Στο Άμστερνταμ του ’80, μια δραστήρια φοιτήτρια βρίσκει τυχαία δουλειά σε μια τηλεφωνική γραμμή σεξ που ξεκίνησαν δύο τελείως διαφορετικά αδέρφια.

Διάβασε Επίσης: Welcome To Eden: Το πάρτι γίνεται εφιάλτης στην επερχόμενη σειρά του Netflix

 

Hard Cell - 12/4/2022

Η πρώην διοργανώτρια και νυν διευθύντρια γυναικείων φυλακών Laura Willis καταγράφει τις χαρές και τα δεινά της ζωής στη φυλακή σ’ αυτήν τη σειρά με στεγνό χιούμορ.

Anatomy of a Scandal - 15/4/2022

Η γεμάτη προνόμια ζωή της Sofi ως σύζυγος του ισχυρού πολιτικού James αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα — κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα.

Russian Doll: Season 2 - 20/4/2022

Αφού περνούν την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, την οποία ζουν ξανά και ξανά, η Νadia και ο Alan μπλέκουν σε μια ακόμα αλλοπρόσαλλη υπαρξιακή περιπέτεια.

Heartstopper - 22/4/2022

Δύο έφηβοι ανακαλύπτουν ότι η απρόσμενη φιλία τους μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο, καθώς εξερευνούν παρέα το σχολείο τους και τον έρωτα.

Διάβασε Επίσης: Οι σειρές και ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του κυπριακού Netflix

The Seven Lives of Lea - 28/4/2022

Η Lea ξυπνάει επτά φορές στο παρελθόν, σε διαφορετικά σώματα. Όταν μπλέκεται στο μυστήριο του θανάτου ενός νεαρού άνδρα, προσπαθεί να τον αποτρέψει – με συνέπειες

Ozark: Season 4 Part 2 - 29/4/2022

Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Martin και η Wendy παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους – ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

 

Πηγή

 

Διάβασε Επίσης: Βρετανική έρευνα αποκαλύπτει αν τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο στον εγκέφαλο 

Loader