Οι σειρές και ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του κυπριακού Netflix

Οι σειρές και ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του κυπριακού Netflix

Τι βλέπουν οι Κύπριοι αυτή τη στιγμή;

Το Netflix, δικαίως, έγινε από τις αγαπημένες και πιο τακτικές μας συνήθειες. Σειρές και ταινίες μάς κρατούν συντροφιά καθημερινά με ορισμένες από αυτές να κατέχουν πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις μας. Ποιες είναι όμως οι σειρές και οι ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των Κυπρίων αυτή την περίοδο; Βρήκαμε τις top 5 και σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω:

No 1 - Bridgerton

Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Κυπρίων στο Netflix αυτή τη στιγμή κατέχει η σειρά Bridgerton. Η σειρά έκανε την πρεμιέρα της την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου με τη δεύτερη της σεζόν και μέσα σε μερικά 24ωρα κατάφερε να σκαρφαλώσει στο νούμερο ένα του κοινού. Στη δεύτερη σεζόν βλέπουμε την ιστορία του Anthony που ψάχνει τη γυναίκα που θα σταθεί στο πλάι του και θα δημιουργήσουν οικογένεια μαζί. Η δεύτερη σεζόν είναι βασισμένη στο βιβλίο "The Viscount Who Loved Me”.

Διάβασε Επίσης: Σύντομα πιθανόν να λαμβάνουμε πακέτα και γράμματα στο σπίτι μας με drones

No 2 - The Hunt

Τη δεύτερη θέση κατέχει η ταινία “The Hunt”. Οι ισχυρές ελίτ αιχμαλωτίζουν και προσπαθούν να κυνηγήσουν μια ομάδα ανθρώπων. Ωστόσο, τα σχέδιά τους για μια διασκεδαστική εκδήλωση ματαιώνονται όταν ένας από τους αιχμαλώτους τους αποδεικνύει ότι δεν μπορούν να τον διαχειριστούν. 

No 3 - Is It Cake?

 

Στη θέση νούμερο 3 βρίσκεται ο διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής “Is it Cake?” με παρουσιαστή τον Mikey Day. Οι διαγωνιζόμενοι φτιάχνουν τα πιο περίεργα cakes που μπορείς να φανταστείς. 

No 4 - Inventing Anna

Η μίνι σειρά “Inventing Anna” αφορά την πραγματική ιστορία της ψεύτικης κληρονόμου Anna Delvey που εξαπάτησε τους ελίτ κύκλους της Νέας Υόρκης. Η σειρά φαίνεται να κέρδισε το κοινό, καθώς βρίσκεται εδώ και αρκετό στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων. 

Διάβασε Επίσης: Ο Will Smith ζήτησε συγνώμη στον Chris Rock με ανάρτηση του στο Instagram

No 5 - Top Boy 

Η σειρά “Top Boy” ,της οποίας πρόσφατα κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν, αποτελεί μία από τις πολυσυζητημένες σειρές των ημερών. Η ιστορία μάς μεταφέρει στο Λονδίνο και στις εντάσεις που υπάρχουν μεταξύ των συμμοριών εμπορίας ναρκωτικών, ενώ την ίδια στιγμή βλέπουμε και εκείνους που προσπαθούν να ζήσουν φυσιολογικά μακριά από αυτή τη ζωή. 

Πηγή φωτογραφίας

Loader