Toscana: Η ταινία του Netflix που θα σε ταξιδέψει στην όμορφη Τοσκάνη

Toscana: Η ταινία του Netflix που θα σε ταξιδέψει στην όμορφη Τοσκάνη

Η νέα άφιξη στο Netflix

Η ταινία “Toscana” είναι η νέα ταινία στο Netflix που ήρθε κατευθείαν από τη Δανία και θα σου κρατήσει συντροφιά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ρομαντική ταινία, που διηγείται τη ζωή ενός σεφ που αλλάζει, είναι σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Mehdi Avaz, ο οποίος ήταν πίσω από τα «While We Live» και «Collision». 

Στο “Toscana” θα δούμε ένα βραβευμένο σεφ, τον Theo Dahl, να κάνει ένα ταξίδι που θα του αλλάξει εντελώς τη ζωή του. Ο Theo θα ταξιδέψει στην Τοσκάνη για να πουλήσει την επιχείρηση του πατέρα του, εκεί θα συναντήσει μια ντόπια γυναίκα που θα τον εμπνεύσει να ξανασκεφτεί την προσέγγιση του για τη ζωή και την αγάπη.

Διάβασε Επίσης: Ο Jake Daniels είναι ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Βρετανίας που δήλωσε ότι είναι gay

Μια ταινία που θα μας ταξιδέψει στα όμορφα τοπία της Τοσκάνης με πρωταγωνιστές τους Anders Matthesen, Ghita Nørby, Cristiana Dell’Anna, Thue Ersted Rasmussen, Lærke Winther, Karoline Brygmann, Sebastian Jessen. 

Η ταινία ενώ ήταν προγραμματισμένη να βγει στους κινηματογράφους της Δανίας το 2021, τελικά κατέληξε να αποτελεί ένα από τα “Netflix Original” αφού η πλατφόρμα αγόρασε τα αποκλειστικά δικαιώματα της. 

Διάβασε Επίσης: Οι Λειψοί λένε “όχι” στις ξαπλώστρες αυτό το καλοκαίρι

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader