Γνωστή αλυσίδα burgers επιστρέφει στην Κύπρο και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της

Γνωστή αλυσίδα burgers επιστρέφει στην Κύπρο και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της

Μία μάτια στο -σχεδόν- έτοιμο κατάστημα που πρόκειται να ανοίξει

Ο λόγος για τα Goody’s τα οποία αποτελούν ένα από τα αγαπημένα fast food εστιατόρια σε Ελλάδα και Κύπρο. Η γνωστή αλυσίδα που λειτουργούσε για πολλά χρόνια στο νησί μας, έκλεισε το 2015 και τώρα επιστρέφει ξανά.

Η ελληνική αλυσίδα, μέλος του ομίλου Vivartia, επιστρέφει στην κυπριακή αγορά από Κύπριους επενδυτές με το πρώτο κατάστημα να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις των burgers, στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Νίκου Παττίχη 118 . Το νέο κατάστημα Goody’s που πρόκειται να ανοίξει είναι πολλά υποσχόμενο αφού η νέα του εμφάνιση και ο χώρος που φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλος, σε κάνουν να ανυπομονείς να το επισκεφτείς και να βιώσεις ξανά την απόλυτη εμπειρία των νόστιμων και ζουμερών burgers -και όχι μόνο- που τόσο πολύ μας έλειψαν.

Πέραν από τα burgers, στο μενού υπήρχαν club sandwich, φρέσκιες σαλάτες, τραγανές πατάτες, δροσερά αναψυκτικά και αλλά πολλά τα οποία περιμένουμε πως και πως να δοκιμάσουμε ξανά και φυσικά ό,τι άλλο νέο έχει να προσφέρει το νέο εστιατόριο των Goody’s.

 

Oι φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά η Avant Garde από το σχεδόν έτοιμο νέο εστιατόριο στη Λεμεσό:

''

''

Loader