Η lecture performance “Τελικά η Λεμεσός κάμνει σεξ;” έρχεται στο Ξυδάδικο

Η lecture performance “Τελικά η Λεμεσός κάμνει σεξ;” έρχεται στο Ξυδάδικο

Μια έρευνα για τη σεξουαλική δραστηριότητα της Λεμεσού από τη δεκαετία του 80 μέχρι και σήμερα

Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ παρουσιάζει τη δεύτερη συμμετοχή-παράλληλη δράση στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα φιλοξενίας theYard.Residency.22, που διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά.

Η lecture performance με τίτλο «Τελικά η Λεμεσός κάμνει σεξ;» παρουσιάζεται από τις Εύη Καρσερά και Αρίστη Σπύρου, στις 11 και 12 Ιουνίου 2022, στο Ξυδάδικο στη Λεμεσό. Πρόκειται για μια έρευνα για τη σεξουαλική δραστηριότητα της Λεμεσού από τη δεκαετία του 80 μέχρι και σήμερα. “Για πολλούς η Λεμεσός για χρόνια χαρακτηριζόταν από κατοίκους άλλων πόλεων ως «sex town». Άραγε σήμερα ευσταθεί αυτός ο τίτλος για την πόλη μας; Θα χαρακτηριζόταν  σήμερα η Λεμεσός ως μια ερωτική και άκρως αισθησιακή πόλη; Έχουν αλλάξει οι επιθυμίες των ανθρώπων; Τι επιθυμούν πλέον τα σώματα; Και τέλος, ο κόσμος εξελίσσεται και απελευθερώνεται σεξουαλικά ή κυριαρχεί ο φόβος και η ντροπή για την πιο φυσική μας επιθυμία;

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Όλα αυτά τα ερωτήματα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της έρευνας με κοινό παρονομαστή την πόλη μας. Τελικά η Λεμεσός κάμνει σεξ;”

Δημιουργική ομάδα: Εύη Καρσερά και Αρίστη Σπύρου

Διάβασε Επίσης: Οι Pink Floyd πλέον έχουν λογαριασμό στο TikTok

11 και 12 Ιουνίου 2022

Ξυδάδικο - Γενεθλίου Μιτέλλα 34

ώρα: 20:30

είσοδος €10

απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 97719545, 99920779

Loader