5 λόγοι για να πας στο Emotions Festival αυτό το σαββατοκύριακο

5 λόγοι για να πας στο Emotions Festival αυτό το σαββατοκύριακο

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ techno μουσικής στην Κύπρο είναι γεγονός!

Η μουσική, η δημιουργία και η έκφρασή της, οδηγείται από συναισθήματα και μεταφράζεται σε αναμνήσεις εκείνης της στιγμής. Με αυτή τη σκέψη, οι διοργανωτές του Emotions Festival μάς καλούν να συνδεθούμε μέσω της μουσικής και των τεχνών, δείχνοντας μας πώς τα συναισθήματα μπορούν να έχουν νόημα και σημασία στην καθημερινή ζωή.

Η techno είναι ένα είδος ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80, άκμασε τη δεκαετία του ’90 και είναι σημαντικό στοιχείο της underground κουλτούρας μέχρι και σήμερα. Αναπτύχθηκε ιδιαίτερα σε πόλεις όπως το Detroit και το Chicago στις ΗΠΑ, η Φρανκφούρτη και το Βερολίνο στην Γερμανία.

Το είδος αυτό σήμερα έχει το δικό του φανατικό κοινό, όπως κάθε είδος μουσικής με μεγάλο κύκλο ακολούθων και στην Κύπρο. Οι φίλοι, μάλιστα, της techno μουσικής θα έχουν την ευκαιρία αυτό το σαββατοκυρίακο 25 και 26 Ιουνίου να βρεθούν στο απόλυτο φεστιβάλ αυτού του είδους μουσικής, το Emotions Festival που θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό χώρο Angel's Hills Resort στα υπέροχα Καμπιά. 

1

Ας δούμε όμως μερικούς καλούς λόγους για να βρεθείς σε αυτό το δυνατό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στην Κύπρο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emotions. (@emotions.cyprus)

Η πρώτη φορά

Ένα τέτοιου είδους φεστιβάλ πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο νησί μας και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βρεθείς εκεί. Δεν ξέρεις ποτέ, ίσως, αυτό το φεστιβάλ με τα χρόνια εξελιχθεί σε ένα μεγάλο μουσικό θεσμό και θα έχεις την ευκαιρία να λες κάποτε πως βρέθηκες εκεί στην δημιουργία του. Είσαι ή δεν είσαι ο τύπος της μουσικής αυτής σίγουρα ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ δεν παύει να αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία να παρτάρεις και να περάσεις όμορφα με την παρέα σου.  

H μοναδική τοποθεσία

Τέτοιου είδους διοργανώσεις εκτός αστικού κέντρου ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ό,τι καλύτερο. Το Emotions Festival λαμβάνει χώρα μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Λευκωσία σε μία μαγευτική τοποθεσία, ειδυλλιακή τοποθεσία όπου τα φώτα, η μουσική, ο χορός, ο κόσμος εκεί θα δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα. Η τοποθεσία βρίσκεται στα Καμπιά, λέγεται Angel's Hills Resort -που αυτό από μόνο του λέει πολλά-κυριολεκτικά μέσα στο δάσος. Τέλειο; 

Non stop μουσική

Μάθε πως η μουσική στο φεστιβάλ δεν σταματάει στιγμή! Από το ένα ηλιοβασίλεμα στο άλλο, 9 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να απελευθερώσουν όλα τα χρώματα του "συναισθηματικού ουράνιου τόξου" μέσα στο δάσος, για τουλάχιστον 24 ώρες. Δύο διαφορετικές σκηνές που θα γίνουν στις 9 το πρωί μία ενιαία για να ανεβάσει το κέφι στα ύψη.  

Ποτό και φαγητό 

Στον χώρο του φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να λείπει το μπαρ που θα σε δροσίζει με διάφορα αλκοολούχα και μη ποτά, κοκτέιλ, μπίρες και ό,τι άλλο αγαπάς θα το βρεις εκεί. Επίσης, θα προσφέρεται φαγητό street food νοστιμιές όπως μπέργερ, tacos και άλλα πολλά για να ικανοποιήσουν την πείνα σου. 

Διαμονή στον χώρο

Μην ξεχνάς πως μπορείς αν το επιθυμείς να διανυκτερεύσεις στον χώρο, στο ειδικά διαμορφωμένο κάμπινγκ που στήθηκε εκεί από τους διοργανωτές το οποίο μην σε αγχώνει θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα οπότε δεν υπάρχει κανένας πανικός. Θα πάρεις τον υπνάκο σου εκεί και Κυριακή! 

Το timetable του φεστιβάλ ΕΔΩ

Πληροφορίες

Σάββατο 25-Κυριακή 26 Ιουνίου, Angel's Hills Resort, Καμπιά, Λευκωσία. 

Εισιτήρια: ΕΔΩ

Περισσότερα στις σελίδες του φεστιβάλ στο Facebook και Instagram 

 

Loader