Πάμε για άλλη μία μοναδική Κυριακή στο στο Water World Waterpark στην Αγία Νάπα

Πάμε για άλλη μία μοναδική Κυριακή στο στο Water World Waterpark στην Αγία Νάπα

Μη χάσετε τα performances τις Κυριακές που έρχονται!

Διεθνείς επιτυχίες και ξέφρενοι ρυθμοί με ήχους από RnB, HipHop, Urban Classics, Old School, καθώς και on stage Live Performances από όλο τον κόσμο, δίνουν μια αλλιώτικη πινελιά στις Κυριακές του βραβευμένου υδροπάρκου.

Την Κυριακή 07.08.2022 live επι σκηνής οι Charlie Sloth, Sigma, Sidatra και ο  ηθικός αυτουργός των επιτυχημένων και βραβευμένων Wave Pool Parties του Waterworld Waterpark Ayia Napa, A!MS. Stay tuned για μια ακόμη φανταστική Κυριακή στις 14.08.2022 με τον αγαπημένο σε όλους GR Light παρέα με τον UK ZieZie. Φυσικά host, η μοναδική Κάλια Ελευθερίου. 

Για τους λάτρεις των #luxurious και ευφάνταστων εμπειριών, το WaterWorld Waterpark προσφέρει για τις μέρες των Wave Pool Parties τρεις VIP επιλογές κρατήσεων, με επιπρόσθετες υπηρεσίες και προνόμια. Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.TheWavePoolParty.com. Don’t forget! Με τη γενική είσοδο στο υδροπάρκο, από τις 10:00π.μ., συμπεριλαμβάνονται και τα Wave Pool Parties.

1

Ο πιο hot προορισμός για ατελείωτες ώρες διασκέδασης, το WaterWorld Themed Waterpark, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 νεροτσουλήθρες και πληθώρα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους! Είναι η τέλεια επιλογή για να περάσετε μια απίστευτη μέρα, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας σε ένα χώρο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και γούστα. Εκτός από τη διασκέδαση, μπορείτε να απολαύσετε και μια μεγάλη ποικιλία φαγητού και ποτών, που θα ολοκληρώσουν τη μέρα σας, αφήνοντάς σας με τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές παροχές και τις VIP κρατήσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα του WaterWorld Waterpark.
 

Loader