Φοιτητοκαταστάσεις: Επεισόδιο 2

Φοιτητοκαταστάσεις: Επεισόδιο 2

Προετοιμασία για σπουδές

Στη μίνι σειρά του πολύ hip, πολύ cool, ντοκιμαντέρ με τίτλο “Φοιτητοκαταστάσεις” ακολουθούμε την Δάφνη και τον Αλέξανδρο. 

Με καταγωγή απ’ την Ελλάδα, οι δύο φοιτητές στο UNIC μας περιηγούν στον υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό νέο κόσμο που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην κυπριακή πρωτεύουσα.

1
234

Στο δεύτερο αυτό επεισόδιο μαθαίνουμε από τους πρωταγωνιστές μας σχετικά με την προετοιμασία που απαιτείται για τις σπουδές!

Ο Αλέξανδρος, δευτεροετής φοιτητής στο πρόγραμμα Επιστήμη του Αθλητισμού μάς μιλά για τους πόρους πληροφορίας που υπάρχουν στο πανεπιστήμιο, τόσο τεχνολογικά όσο και αναλογικά, την βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου δηλαδή!

Επιπλέον μας μιλά για την αθλητική υποτροφία που προσφέρει το πανεπιστήμιο αλλά και τις εγκαταστάσεις που σχετίζονται με το πτυχίο του, εξηγώντας μας πώς αυτές τον βοηθούν στην φοιτητική του πορεία. 

Απ' την άλλη, η Δάφνη, ως πρωτοετής φοιτήτρια, μας μιλά για τον θεσμό του ακαδημαϊκού συμβούλου του πανεπιστημίου και τον τρόπο με τον οποίο η ίδια βοηθήθηκε όταν έπρεπε να επιλέξει μαθήματα αλλά και για την συνεχής βοήθεια που λαμβάνει.  66

SPOILER: Η Δάφνη κι ο Αλέξανδρος, σ’ αυτό το επεισόδιο, μαθαίνουν τι σημαίνει η κυπριακή λέξη "Ναμιν"!  

Stay tuned για το επόμενο επεισόδιο!  456

Δες το προηγούμενο επεισόδιο εδώ.

Loader