Celestyal Cruises: Ο ειδικός στην Ελληνική κρουαζιέρα

Celestyal Cruises: Ο ειδικός στην Ελληνική κρουαζιέρα

Μάθε για τον Celestyal τρόπο διακοπών

Celestyal Cruises: Ο ειδικός στην Ελληνική κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises αποτελεί τη κύρια εταιρεία κρουαζιέρας που έχει το 70% του homeporting στην Ελλάδα που έχει τοποθετηθεί στρατηγικά ως ο ειδικός στις 3ήμερες, 4ήμερες ή ακόμα και σε 7ήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, με στόχο να προσφέρει στους επιβάτες αυθεντικές εμπειρίες τόσο κατά την περιήγησή τους στους προορισμούς, όσο και κατά τη διάρκεια που βρίσκονται εν πλω και απολαμβάνουν τη ζεστή φιλοξενία της εταιρείας, που σφραγίζει την κρουαζιέρα ως έναν διαφορετικό και εξαιρετικά ιδιαίτερο τρόπο διακοπών.

Η Celestyal Cruises «μυεί» σε έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο διακοπών, τον Celestyal Τρόπο Διακοπών


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Κρουαζιέρα θα σε πάω, λέμε


Σε κάθε κρουαζιέρα με τη Celestyal Cruises, οι προορισμοί βρίσκονται στο επίκεντρο του ταξιδιού, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες του κλάδου, όπου το μεγαλύτερο βάρος δίνεται στην εν πλω εμπειρία. Οι επιβάτες της εταιρείας μπορούν να απολαύσουν στο ίδιο ταξίδι ένα συνδυασμό δημοφιλών ελληνικών νησιών, ταυτόχρονα με «ανεξερεύνητους» τουριστικά προορισμούς, ενώ έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν έως και 5 προορισμούς σε 7 ημέρες.

Μια τριήμερη κρουαζιέρα με τη Celestyal Cruises αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να επισκεφθεί κανείς εκτός από την Αθήνα και 4 ακόμη ελληνικά νησιά, στη διάρκεια ενός longer weekend που είναι η κατεξοχήν τάση των shortbreaks/ μικρών αποδράσεων. Για παράδειγμα, ένας επιβάτης, ξεκινώντας από την Αθήνα την Παρασκευή έχει το πλεονέκτημα να απολαύσει τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη μέσα σε 3 μόνο μέρες και τη Δευτέρα να είναι πίσω στην Αθήνα.

O τρόπος ανακάλυψης των προορισμών που προσφέρεται από την εταιρεία αφορά πλήθος δραστηριοτήτων για όλα τα γούστα, από επισκέψεις και ξενάγηση σε ιστορικά μνημεία, διάδραση (φαγητό και ψυχαγωγία) με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, βουτιές σε μοναδικές παραλίες, κοκ, όλα σχεδιασμένα με γνώμονα ο επιβάτης να ζήσει μία ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία.

Και ο σχεδιασμός της εταιρείας αποδεικνύει την εξειδίκευσή της στην κρουαζιέρα, καθώς αφουγκράστηκε τις προτιμήσεις των επιβατών της το 2017 και εισάγαγε το 2018 μία νέα 7ήμερη κρουαζιέρα το «Ειδυλλιακό Αιγαίο», δίνοντας την ευκαιρία για διανυκτέρευση στους δημοφιλείς προορισμούς της Μυκόνου και της Σαντορίνης, αλλά και για ολοήμερη παραμονή στο νησί της Μήλου. Έτσι, η πασίγνωστη νυκτερινή ζωή των δύο κοσμοπολίτικων νησιών και οι ανεξερεύνητες ομορφιές της Μήλου γίνονται πλέον προσιτές με την άνεση και την ευκολία της διανυκτέρευσης στο πλοίο.

Η εμπειρία και η επιτυχία της Celestyal Cruises σε αυτήν την ειδική μορφή τουρισμού σφραγίζεται το 2018, το οποίο έκλεισε με θετικό πρόσημο για την εταιρεία, καθώς την προτίμησε ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός επιβατών (108.000) με δραστηριοποίηση δύο πλοίων στο Αιγαίο, λόγω της αυξημένης επιτυχίας της εμπειρίας του Celestyal Τρόπου Διακοπών.

Για το 2019 τα δρομολόγια έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 6 Ιανουαρίου 2020

Νέα 7ήµερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» µε αφετηρία τον Πειραιά και προσεγγίσεις στην Κωνσταντινούπολη, το Τσανάκκαλε (∆αρδανέλλια), το Βόλο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο 6 δροµολόγια από τις 21 Οκτωβρίου µέχρι τις 25 Νοεµβρίου 2019

Νέα 7ήµερη κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» µε αφετηρία τον Πειραιά και προσεγγίσεις στην Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος), το Πορτ Σάιντ (Αίγυπτος), το Ασντόντ (Ισραήλ), τη Λεµεσός (Κύπρος), τη Ρόδο και το Κουσάντασι (Τουρκία) 5 δροµολόγια από τις 2 ∆εκεµβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου 2020

Εκτεταμένο “all inclusive πακέτο”: Περιλαμβάνει για κάθε επιβάτη άνετη διαμονή, Πλήρη διατροφή , Απεριόριστη κατανάλωση επώνυμων ποτών, Τουλάχιστον 1 εκδρομή σε μαγευτικά σημεία του Αιγαίου, Διασκέδαση εν πλω, Λιμενικά τέλη & φιλοδωρήματα.

-Περισσότερες πληροφορίες για τις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises στο τηλέφωνο 22-413500, στο (link: https://www.celestyalcruises.gr//el?gclid=CjwKCAjwwtTmBRBqEiwA-b6c_4m-aOrLvGI_WeD-0JXUxpx8uD24hDKyBIz0qhfsGKK2ukeRIbPlghoCgp8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds text: celestyalcruises.com popup:yes) και στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Loader