Το Cyprus Career Expo έρχεται ξανά – Τι έγινε στο προηγούμενο!

Το Cyprus Career Expo έρχεται ξανά – Τι έγινε στο προηγούμενο!

Το Cyprus Career Expo έρχεται ξανά – Τι έγινε στο προηγούμενο!

Το event αυτό αποτελεί ιδανική ευκαιρία τόσο για εργοδότες να γνωρίσουν και να εργοδοτήσουν ταλαντούχους επαγγελματίες, όσο και για υποψηφίους να διεκδικήσουν μια από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας των συμμετεχόντων εταιρειών.

Σχετικά με το προηγούμενο Cyprus Career Expo: 3,000+ άτομα παρευρέθηκαν στο CCE 80+ εταιρείες συμμετείχαν στο CCE 30+ ομιλητές έδωσαν εργασιακές συμβουλές 30,000+ άτομα επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα του CCE 500,000+ άτομα είχαν επαφή με το CCE στα Social Media 150,000+ φορές προβλήθηκε το προωθητικό βίντεο στα Social Media

Στο προηγούμενο Cyprus Career Expo, το οποίο εγκαινιάστηκε από την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου, συμμετείχαν εταιρείες και οργανισμοί από όλους τους τομείς της Κυπριακής οικονομίας. Τραπεζικοί οργανισμοί, ασφαλιστικές εταιρείες, ελεγκτικά γραφεία, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, εταιρείες εστίασης, εταιρείες τεχνολογίας, διαφημιστικές εταιρείες, κ.ο.κ έδωσαν το παρόν τους, ενώ στο επερχόμενο η συμμετοχή αναμένεται να είναι ακόμη πιο ευρεία.

Το Cyprus Career Expo διοργανώνεται από την ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας της Κύπρου (link: https://www.ergodotisi.com text: ergodotisi.com popup:yes) και το (link: https://www.unic.ac.cy text: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας popup:yes).

Επικοινώνησε με το CCE μέσω τηλεφώνου: 7000 7120 Επικοινώνησε με το CCE μέσω email: [email protected]

Loader