Τον Οκτώβριο το συνέδριο High Tech Developed in Cyprus

Τον Οκτώβριο το συνέδριο High Tech Developed in Cyprus

Το WTC Cyprus και η Ergodotisi.com μας προσκαλούν 04 & 05 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό

Τον Οκτώβριο το συνέδριο High Tech Developed in Cyprus

Το World Trade Center Cyprus, διοργανωτής της ετήσιας έκθεσης Κυπριακών Προϊόντων και Υπηρεσιών ‘Made in Cyprus’ σε συνεργασία με την (link στο Πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις τεχνολογίας και σκοπό έχει την προώθηση των διεθνών επιχειρήσεων τεχνολογίας καθώς επίσης και την μεταξύ τους επικοινωνία.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με ανοικτή συζήτηση και networking και θα συνεχιστεί με την έκθεση, όπου οι συμμετέχουσες εταιρείες, θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και δραστηριότητές τους στο κοινό.

Οι επισκέπτες, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα σεμινάρια καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου από επιτυχημένους Κύπριους αλλά και καλεσμένους ομιλητές από το εξωτερικό.

Έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο συνέδριο, έχουν εκφράσει εταιρείες ανάπτυξης λογισμικών και εφαρμογών κινητών, εταιρείες τεχνολογίας που δραστηριοποιούνται στον τομέα των χρηματοοικονομικών (Fintech), start-ups, οργανισμοί προώθησης έρευνας και καινοτομίας, καθώς επίσης και επενδυτικές εταιρείες.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το site ΕΔΩ

Η εταιρεία World Trade Center Cyprus είναι μέλος από το 2004, του διεθνoύς οργανισμού World Trade Centers Association (WTCA, στις ΗΠΑ. To WTCA, έχει παρουσία σε 90 και πλέον χώρες με περισσότερα από 300 αδειοδοτημένα World Trade Centers. Η εταιρεία WTC Cyprus, προσφέρει μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες, serviced offices, επιχειρηματικές αποστολές προς και από το εξωτερικό, διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και επαγγελματικών προγραμμάτων εκπαίδευσης. Η WTC Cyprus είναι μέλος του Ομίλου Nest Investments.

Η Ergodotisi.com γεννήθηκε το 2012. Επτά χρόνια αργότερα, καθιερώθηκε ως η νούμερο 1 ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας στην Κύπρο, με περισσότερες από 12,000 εταιρείες να την εμπιστεύονται για τις αγγελίες τους και περισσότερους από 170,000 μοναδικούς επισκέπτες να αναζητούν δουλειά ή το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Loader