Ευρωπαϊκές ευκαιρίες χρηματοδότησης/επενδύσεων για το περιβάλλον

Ευρωπαϊκές ευκαιρίες χρηματοδότησης/επενδύσεων για το περιβάλλον

Ευρωπαϊκές ευκαιρίες χρηματοδότησης/επενδύσεων για το περιβάλλον

Αν εκπροσωπείτε ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα, Αρχή Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μη Κυβερνητική Οργάνωση, ή Ακαδημαϊκό Ίδρυμα και ενδιαφέρεστε για χρηματοδοτικά εργαλεία σχετικά με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, τότε επισκεφτείτε το Open Day Fair με θέμα «Ευρωπαϊκές ευκαιρίες χρηματοδότησης και επενδύσεων για το περιβάλλον».

Σας περιμένουμε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 στην Είσοδο 2 του Mall of Cyprus, από τις 4μμ μέχρι τις 7μμ για να: -Ενημερωθείτε για τα Έργα LIFE της Κύπρου τα οποία στηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος μας και της υγείας μας -Μιλήσετε με το Εθνικό Σημείο Επαφής και να μάθετε αν η ιδέα σας μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα LIFE -Μάθετε από τη Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΓΔ ΕΠΣΑ) για τις διάφορες ευκαιρίες χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Πόρους -Μάθετε για το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα για Έρευνα και Καινοτομία Ορίζοντας 2020, και -Συμβουλευτείτε το Enterprise Europe Network Cyprus (EEN Cyprus).

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας €150 από το Zenith Travel.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Έργου LIFE Cyclamen, σε συνεργασία με τη ΓΔ ΕΠΣΑ, το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας και το EEN Cyprus.

Το Έργο LIFE Cyclamen έχει ως στόχο την αποτελεσματικότερη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα LIFE - το χρηματοδοτικό μέσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Στόχος του LIFE είναι να συμβάλει στην εφαρμογή, τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής και κλιματικής πολιτικής και νομοθεσίας μέσω της συγχρηματοδότησης έργων με προστιθέμενη αξία για την Ευρώπη.

Loader