Με σχεδόν 50 συνεκθέτες η Κύπρος στο World Travel Market

Με σχεδόν 50 συνεκθέτες η Κύπρος στο World Travel Market

Στη βρετανική πρωτεύουσα και o Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος για επαφές με τουριστικούς φορείς

Με σχεδόν 50 συνεκθέτες η Κύπρος στο World Travel Market

Καταλύματα, θέρετρα, ταξιδιωτικά γραφεία και περιφερειακά συμβούλια τουρισμού υποδέχονται από το πρωί της Δευτέρας τους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για το κυπριακό τουριστικό προϊόν.

Στη βρετανική πρωτεύουσα βρίσκεται και αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Τουρισμού με επικεφαλής τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο, ο οποίος πραγματοποιεί σειρά επαφών με στελέχη ταξιδιωτικών γραφείων και αεροπορικών εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στόχος του Υφυπουργείου, με τη συμμετοχή του, είναι η προβολή της Κύπρου ως ενός ποιοτικού και πολυδιάστατου τουριστικού προορισμού, η άντληση σημαντικής πληροφόρησης για θέματα προώθησης και ανταγωνισμού, αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων με τουριστικούς φορείς του εξωτερικού προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης αυξημένων ροών επισκεπτών προς το νησί μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ:

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί και συνεντεύξεις του Υφυπουργού Τουρισμού σε σημαντικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας του Ισραήλ, της Κίνας, της Γερμανίας και της Βρετανίας για προβολή των προσελκυστικών στοιχείων και πλεονεκτημάτων της τουριστικής Κύπρου.

Σημειώνεται ότι, πέραν του Υφυπουργείου Τουρισμού, στο κυπριακό περίπτερο βρίσκονται διάφοροι σημαντικοί φορείς του κυπριακού τουρισμού, όπως Περιφερειακές Εταιρείες Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ), τουριστικοί σύνδεσμοι (ΠΑΣΥΞΕ, ΣΤΕΚ, ACTA), η Hermes Αirports, η Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού, τουριστικά καταλύματα, τουριστικά γραφεία καθώς και άλλες εταιρείες και επιχειρήσεις, ενισχύοντας τις προσπάθειες του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Η έκθεση ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη, όταν και ο Υφυπουργός θα προβεί σε μια αποτίμηση των επαφών του και των συμπερασμάτων για την προοπτική του κυπριακού τουρισμού το ερχόμενο έτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: Αυθεντικές εμπειρίες αγροτουρισμού, στο σπίτι της κυρίας Σοφίας

Loader