Οκτώ νέες πτήσεις από την γερμανική Condor για Πάφο

Οκτώ νέες πτήσεις από την γερμανική Condor για Πάφο

Από το 2020 προσθέτει στο πτητικό της πρόγραμμα οκτώ εβδομαδιαίες πτήσεις από Γερμανία προς Πάφο

Οκτώ νέες πτήσεις από την γερμανική Condor για Πάφο

Σε συμφωνία έχει καταλήξει το Υφυπουργείο Τουρισμού και η Hermes Airports, με τη γερμανική αεροπορική εταιρεία Condor, για την έναρξη οχτώ εβδομαδιαίων πτήσεων από τέσσερα γερμανικά αεροδρόμια προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, από το επόμενο έτος. Τα δρομολόγια θα αφορούν, συγκεκριμένα, τη χρονική περίοδο Απριλίου – Νοεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η γερμανική αερογραμμή πρόκειται να προσθέσει στο πρόγραμμά της για την εν λόγω περίοδο οχτώ πτήσεις τη βδομάδα από τη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και τη Λειψία προς την Πάφο, αυξάνοντας κατά 100.000 περίπου τις διαθέσιμες επιβατικές θέσεις. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Το Υφυπουργείο, τονίζει ότι τέτοιου είδους πτήσεις θα αντικαταστήσουν σε σημαντικό βαθμό δρομολόγια που έχουν χαθεί ειδικά προς το αεροδρόμιο Πάφου, λόγω του τερματισμού των εργασιών διαφόρων αεροπορικών εταιρειών τους προηγούμενους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: Η Cyprus Airways επανασυνδέει την Πάφο με την Αθήνα

Όπως αναφέρεται, ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, ευχαριστεί τη Hermes Airports για την αγαστή της συνεργασία και, ταυτόχρονα, να καλεί όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, να αξιοποιήσουν τα αποτελέσματα των πολυσχιδών ενεργειών του Υφυπουργείου και της κυβέρνησης, με απώτερο σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας και την ευημερία του πληθυσμού της χώρας μας.

Από την πλευρά της, η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports Ελένη Καλογήρου θεωρεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι η Πάφος είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για διακοπές στην Κύπρο σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από Γερμανούς να επισκεφθούν την Κύπρο.

Σε δηλώσεις επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης χαρακτήρισε εξαιρετική την εξέλιξη αφού η είδηση αυτή, όπως ανέφερε, έρχεται μετά το συμβάν της πτωχεύσεως της Thomas Cook.

Εκτίμησε πως για την Πάφο αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι η πόλη είναι μια αγορά που είναι στις προτεραιότητες της Γερμανίας, όπως είπε. Εξέφρασε μάλιστα την ευχή όπως αυτές οι πτήσεις συνεχιστούν και την χειμερινή περίοδο, ώστε να μονιμοποιηθεί αυτό το καινούργιο πτητικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: Τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο ως προς το digital marketing

Loader