Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων από το British Council

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων από το British Council

Στις 18-19 Οκτωβρίου η μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση «Study UK Fair 2019– Discover You», Βρετανικών πανεπιστημίων στην Κύπρο

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων από το British Council

Η έκθεση αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μαθητές, φοιτητές και γονείς να έρθουν σε επαφή με εκπρόσωπους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από Βρετανία και να ενημερωθούν για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και για τυχών νέα δεδομένα .

Οι εκπρόσωποι από γνωστά Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, θα μπορούν να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών.

Παράλληλα οι εκπαιδευμένοι σύμβουλοι του British Council θα βρίσκονται εκεί για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα δόσουν ενημέρωση για διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης, προγράμματα οικονομικής υποστήριξης και τη διαδικασία αίτησης σε Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και παρουσιάσεις σε θέματα όπως Λογιστική, Χρηματοοικονομικά, Νομική, Μηχανολογία, Επιστήμες, και άλλα. Τα σεμινάρια θα παραδόσουν οι εκπρόσωποι των Βρετανικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για να βοηθήσουν τους μελλοντικούς φοιτητές να σχηματίσουν μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις επιλογές τους.

Ημερομηνίες και ώρες των σεμιναρίων υπάρχουν στην ιστοσελίδα. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τις δύο μέρες λειτουργίας της από τις 3.00 μ.μ. μέχρι τις 8.00. Την έκθεση στηρίζουν η UNITE STUDENTS και οι εξετάσεις IELTS.

Για να κάνετε την εγγραφή σας και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: Τα συν και τα πλην των δύο χωρών

Loader