Υπεγράφη η ιστορική συμφωνία Β. Κορέας – ΗΠΑ

Υπεγράφη η ιστορική συμφωνία Β. Κορέας – ΗΠΑ

«Ο κόσμος θα δει σύντομα μεγάλη αλλαγή»

Υπεγράφη η ιστορική συμφωνία Β. Κορέας – ΗΠΑ

«Νοιώθουμε μεγάλη τιμή που υπογράφουμε αυτό το έγγραφο» είπε ο αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump κατά τη διάρκεια της υπογραφής της ιστορικής συμφωνίας με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέα, Kim Jong-un .

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον πρόεδρο Kim», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και συνέχισε: «η σχέση μας με τη βόρεια Κορέα θα είναι τελείως διαφορετική από ότι ξέραμε πριν. Έχουμε αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό. Όλοι θα ενθουσιαστούν. Φαίνεται ότι λύσαμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Kim. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα από ότι αναμέναμε. Αυτό θα οδηγήσει σε κάτι περισσότερο», ολοκλήρωσε τις ολιγόλεπτες δηλώσεις τους.

Χωρίς κανένας από τους δύο να ανακοινώσει τι είναι αυτό, το οποίο συμφωνήθηκε, «διαβάζοντας» πίσω από τα λόγια των δύο ηγετών φαίνεται να υπάρχει συμφωνία, όσον αφορά την αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας μετά τη συνάντηση των δύο ηγετών στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Capella, στο νησί Σεντόσα της Σιγκαπούρης.

«Σήμερα είχαμε μία ιστορική συνάντηση και ετοιμαζόμαστε να υπογράψουμε ένα ιστορικό έγγραφο. Ο κόσμος θα δει την μεγάλη αλλαγή. θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον πρόεδρο Trumpp», ήταν τα λόγια του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος Trump είχε κάνει λόγο για επίτευξη μεγάλης προόδου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιστορικό τετ-α-τετ Trump - Kim Jong-un

Εντός των επόμενων δύο ωρών o Donald Trumpnθα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Loader