Πόσα κόστισε η ασφάλεια του Mark Zuckerberg το 2018

Πόσα κόστισε η ασφάλεια του Mark Zuckerberg το 2018

Το κόστος ήταν διπλάσιο από εκείνο που διατέθηκε ένα χρόνο νωρίτερα

Πόσα κόστισε η ασφάλεια του Mark Zuckerberg το 2018

Η προσωπική ασφάλεια του Mark Zuckerberg κοστίζει! Και μάλιστα πολύ ακριβά!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Facebook, το συνολικό ποσό που διατέθηκε για την προσωπική ασφάλεια του ιδρυτή της εταιρείας το 2018, ξεπέρασε τα 22 εκατ. δολάρια! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το Skynews, το ποσό έφτασε στα 22,6 εκατ. δολάρια και ήταν διπλάσιο από εκείνο που διατέθηκε ένα χρόνο νωρίτερα. Το 2017, για την προσωπική ασφάλεια του Mark Zuckerberg και της οικογένειάς του είχαν διατεθεί 9 εκατ. δολάρια.

Προκειμένου η εταιρεία να υπερασπιστεί τις αποφάσεις για το κόστος της προσωπικής ασφάλειας του Zuckerberg, εξηγεί «Ο Mark είναι συνώνυμο με το Facebook. Ως αποτέλεσμα, κάθε αρνητικό συναίσθημα που εκδηλώνεται για την εταιρεία συνδέεται αυτόματα με εκείνον».

Η αύξηση του κόστους που δαπανάται για να είναι ασφαλής ο Zuckerberg έρχεται την ώρα που το Facebook έχει βρεθεί στη δίνη πληθώρας σκανδάλων, τα οποία καθιστούν ευάλωτο στις απειλές τον ιδρυτή του.

Ο ιδρυτής του Facebook, όπως και πολλά άλλα στελέχη της εταιρείας, λαμβάνουν βασικό μισθό… 1 δολάριο (!), σύμφωνα με το Skynews. Ωστόσο, παρά τις ελάχιστες συμβολικές απολαβές του, ο Zuckerberg παραμένει ένας από τους πλουσιότερους άντρες του κόσμου, με περιουσία που ξεπερνά τα 70 δισ. δολάρια.

Loader