Πως είναι ο Trump με τα κανονικά του μαλλιά

Πως είναι ο Trump με τα κανονικά του μαλλιά

Eμφανίστηκε χωρίς το επιμελημένο του χτένισμα

Πως είναι ο Trump με τα κανονικά του μαλλιά

Αναγνωρίζετε τον κύριο στη φωτογραφία;

Δεν είναι άλλος από τον Donald Trump που για πρώτη φορά εμφανίστηκε χωρίς το περιποιημένο και κάπως υπερβολικό χτένισμα με τον οποίο τον έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια ακόμα και πριν αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ.

Την Κυριακή, μία ημέρα πριν φτάσει στη Βρετανία για επίσημη επίσκεψη, βρέθηκε στη Βιρτζίνια σε ευαγγελική εκκλησία με μαλλιά «φυσικά», χτενισμένα προς τα πίσω, χωρίς να έχει κάνει πιστολάκι.

Εμφανίστηκε μάλιστα με σακάκι χωρίς γραβάτα, κάτι γενικά ασυνήθιστο για τον ίδιο. Πριν επισκεφτεί την εκκλησία είχε παίξει γκολφ κάτι που ίσως εξηγεί την πιο χαλαρή εμφάνισή του.

Οπως ήταν αναμενόμενο τα μαλλιά του προέδρου απασχόλησαν ιδιαίτερα τα κοινωνικά δίκτυα, από τα οποία δεν έλειψαν όσοι έδωσαν τα συγχαρητήριά τους.

Τα ΜΜΕ έχουν εξάλλου εντρυφήσει στο ζήτημα της κόμμωσης του προέδρου των ΗΠΑ. Είναι αληθινά ή φορά περούκα; Και αν είναι αληθινά, πόση ώρα ασχολείται καθημερινά; Οπως και αν έχει, το μαλλί του προέδρου τον χαρακτηρίζει, σε σημείο να είναι αυτό που τον περιγράφει στην αμερικανική και τη βρετανική νοηματική γλώσσα.

Loader