Αρχιεπίσκοπε Βήτα μη μιλάς, μη γελάς (κινδυνεύει η Ελλάς)

Αρχιεπίσκοπε Βήτα μη μιλάς, μη γελάς (κινδυνεύει η Ελλάς)

Αρχιεπίσκοπε Βήτα μη μιλάς, μη γελάς (κινδυνεύει η Ελλάς)
Πάλι μίλησε

Γνωστός για τις παρεμβάσεις του, πόσω μάλλον όσον αφορά στην παιδεία, όπου εκείνος παπάς (διπλής ανάγνωσης), εκείνος τατάς.

Το υπουργείο που κουμαντάρει διαχρονικά ο ίδιος και οι προκάτοχοί του, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο προσκήνιο και νιώθει -όπως πάντοτε- την ανάγκη να πει τα δικά του.

Σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ, ο Β’ κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να αφήσουν τους εγωισμούς, λέει, και “να καθίσουν να συνεργαστούν με τον Υπουργό”, τον οποίο εκείνος επέβαλε, “για το καλό των παιδιών μας”.

Το κακό έχει παραγίνει”, συμπλήρωσε ο Β’ που είχε παρακολουθήσει λέει τις διαδηλώσεις των εκπαιδευτικών και μάλιστα αναρωτήθηκε, όταν είδε τόσο κόσμο μαζεμένο, “Μα υπάρχει υπάρχει τόση φυγοπονία;”. (wow!)

Κατηγόρησε επίσης τους εκπαιδευτικούς πως δεν τους ενδιαφέρει η πρόοδος των παιδιών, πως θέλουν την ησυχία τους και ζητούν αποσπάσεις για να μην εργάζονται. Θεώρησε, όπως δήλωσε, πως οι απόψεις τους είναι απαράδεχτες και μίλησε για τον… “παλληκαρισμό” (όπως τον χαρακτήρισε) μερικών εκπαιδευτικών που αξίωναν την παραίτηση του υπουργού (του υπουργού ΤΟΥ δηλαδή).

Επιπλέον, αισθάνθηκε “ντροπή” λέει ο Β’ και συμπλήρωσε πως η απειλή της απεργίας πρέπει να είναι το τελευταίο που πρέπει να σκέφτεται ένας εκπαιδευτικός.

Στα πολλά, απείλησε (δικό μας αυτό) πως η Εκκλησία μπορεί να βοηθήσει για να βρεθεί η χρυσή τομή. Θέλουμε;

Αυτά είναι τα σημερινά νέα από το αρχιεπισκοπικό μέτωπο. Κλείνοντας, να σας αφήσουμε με το λατρεμένο "Τούρτες και πάστες στους απεργοσπάστες" και μαζί να στείλουμε τις ευχές μας για ένα όμορφο καλοκαίρι.

Υπογράφει ο Λάνιστερ

Loader