Αγαπάμε Pride, βαριόμαστε μίζερα σχόλια

Αγαπάμε Pride, βαριόμαστε μίζερα σχόλια

Αγαπάμε Pride, βαριόμαστε μίζερα σχόλια
Φωτογραφίες από το φετινό event που έγινε στη Λευκωσία το Σάββατο

Δημοσίευσε σήμερα η accept ΛΟΑΤΚΙ φωτογραφίες από το φετινό Pride event στη Λευκωσία also known as η «παρέλαση των πούστηδων».

Το ετήσιο δηλαδή και ολοήμερο happy event, για το οποίο αρκετοί εκστομίζουν (ακόμα) ατάκες όπως 'ο καθένας ό,τι θέλει ας κάνει στο κρεβάτι του αλλά όχι και να βγαίνουν στους δρόμους να κάνουν παρελάσεις' 'οι στρέιτ γιατί δεν κάνουν parade'.'αίσχος, τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας' (οι πιο ψεκασμένοι) κλπ, κλπ

Στο Ελλαδιστάν στο μεταξύ οι στρέιτ άρχισαν και κάνουν παρελάσεις, σε περίπτωση που ψήνεσαι να κάνεις pop - in στο επόμενο, σχετικό event. Μπορείς αν θες να θυμηθείς τι έγινε, εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΕ: Straight parade θέλουν να κάνουν μακεδονομάχοι στη Θεσσαλονίκη

Όπως ολόσωστα έγραψε πρόσφατα σε δημόσιο σχόλιο η accept, ατάκες όπως οι πιο πάνω (όπως και αρκετές άλλες που κατά καιρούς βγαίνουν περίπατο) αποδεικνύουν και επαληθεύουν με σαφήνεια γιατί η Πορεία Περηφάνειας πρέπει και φρόνιμο είναι να συνεχίσει να γίνεται.

Εμείς θα προσθέταμε απλά πως θα τη θέλαμε ακόμα πιο Fuego: πιο εξτρίμ, πιο εκκεντρική, ακόμα πιο πολύχρωμη και ακόμα πιο queer. Λιγότερο πολιτική, περισσότερο διασκεδαστική.

Party βασικά πρέπει να' ναι το Pride και τίποτα άλλο. Party κοινωνικής συνύπαρξης και party ειλικρινούς αποδοχής. Για οποιαδήποτε μορφή διαφορετικότητας, όχι μόνο τη γκέι και τη queer.

Σε κάθε περίπτωση, τα συγχαρητήρια και τους χαιρετισμούς μας και φέτος στους διοργανωτές.

Bουαλά κι οι φώτος (copyrights Antigone Michael)

Loader