13 Feb 2019

4 + 1 λόγοι για να κάτσεις σπίτι στις 14 του Φλεβάρη

Είτε single είσαι, είτε σε relationship

Αντιλαμβανόμαστε το ερωτευμενούλικο της υπόθεσης και δεν θα κρίνουμε ... ή μήπως θα κρίνουμε; Σίγουρα είναι πολλές οι επιχειρήσεις που με αφορμή τη μέρα αυτή βγάζουν το ψωμί του μήνα, ας είναι καλά οι άνθρωποι να βγάζουν λεφτά να κινείται το χρήμα και το παζάρι μαζί του.

Ανεξαρτήτως βεβαίως του relationship status σου, εμείς θα σου προτείνουμε ρητά να μην το κουνήσεις απ’ το σπίτι.

Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι και είναι οι εξής:

  1. Το προφανές: Θα γλυτώσεις απ' τη μεγαλύτερη εορταστική σαχλαμάρα του χρόνου: Με τις τόσες πολλές κιτς καρδούλες, τα λουλουδοντεκόρ και την απέραντη χαζοβιολίαση που θα έχει επικίνδυνα διαδοθεί παντού στην πόλη, είναι δυνατό να υπάρχει νούσιμος άνθρωπος, single ή σε σχέση, που να θέλει να υπάρξει και να εκτεθεί σε κάτι ΤΟΣΟ cheesy; Υπάρχουν 364 άλλες βραδιές μες τον χρόνο να βγούμε και να τα πιούμε, στις 14 του Φλεβάρη τη νύχτα μένουμε σπίτι.

  2. Θα κάνεις σεξ Καλά τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια αλλα αν βρίσκεσαι σε μια οποιαδήποτε σχέση, είτε εφήμερη είτε σοβαρή και θες πραγματικά να γιορτάσεις τον έρωτα στην κορύφωση και στην ολοκλήρωσή του, τι καλύτερο απ’ το να ενδώσεις στο πιο αρχέγονο απ’ όλα τα ένστικτα και να απολαύσεις σεξάκι. Στο σπίτι. Με άνεση. Εικάζουμε πως δεν χρειάζεται να διευκρινίζουμε γιατί αν αράξετε μέσα οι πιθανότητες για πετυχημένο και μεγαλύτερης διαρκείας σεξ είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ το να βγείτε, να τα πιείτε και να 'καταστραφείτε'. Aς μην κοροϊδευόμαστε.

  3. Θα έχει κρύο και τραμουντάνες Φέτος είπε να μας κάνει χειμώνα και μας έκανε και όπως πληροφορούμαστε (πάντοτε) από τον Weather Man, νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει την Κύπρο τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στις 14 του Φλεβάρη, βροχές, καταιγίδες και τραμουντάνες θα σημειώνονται σε ολόκληρη την επικράτεια της νήσου. Που να βγαίνεις τώρα να γυρίζεις μες στην κακοκαιρία, κάτσε σπίτι και έγνοια σου!

  4. Στην Κύπρο ζούμε Πού να πας για τέτοια περίσταση και να είναι ωραία; Να ζούσαμε σε καμια Φλωρεντία, σε καμιά Βενετία, σε κανα Παρίσι, να το συζητούσαμε. Εδώ πού να πάμε και να τη δούμε ρομαντικούληδες; Στην πλατεία - εργοτάξιο της Λευκωσίας ή στις ευτελείς τουριστικές μαρίνες και λιμανάκια. Άσε καλύτερα και θέλουμε να σώζουμε τους έρωτες. Όχι να τους χαλάμε.

  5. Fully Booked Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια αγαπητοί. Όπως έχουμε από προχθες πληροφορηθεί, οι ρομαντικούληδες σαχλαμαρούληδες που ζουν ανάμεσά μας είναι προφανώς πολλοί και όλα τα εστιατόρια στην πόλη είναι ήδη fully booked. Συνεπώς, μην μπεις καν στο κόπο ψάχνοντάς το ΤΩΡΑ άδικα. Ας το' κανες έγκαιρα. Κάτσε σπίτι λέμε

O μόνος λόγος που ίσως να αξίζει να το κουνήσεις από τον καναπέ σου (για πολύ λίγο) είναι για να αξιοποιήσεις τη νέα φοβερή προσφορά από την Pizza Hut, όπου αγοράζοντας take - away μία πίτσα παίρνεις ακόμα μία εντελώς δωρεάν. Αυτό μάλιστα!

Δες κι αυτά

Ιστορίες