Προσοχή! Στα κυπριακά σουπερμάρκετ κυκλοφορούν ερωτευμένα μήλα!

Προσοχή! Στα κυπριακά σουπερμάρκετ κυκλοφορούν ερωτευμένα μήλα!

Προσοχή! Στα κυπριακά σουπερμάρκετ κυκλοφορούν ερωτευμένα μήλα!
Άγιος Βαλεντίνος έρχεται και δεν μας καταδέχεται

Γράφει ο Ε.Τ. Πηγή φωτογραφίας: @katrin269


Το καλάθι της κύπριας οικοκυράς, μετά την δίωρη περιδιάβασή του στο μπακάλικο της γειτονιάς του για πέντε πράματα - διακόσια ευρώ, κατέληξε στο ταμείο όπου συγκλονισμένο αντίκρισε ένα πρωτόγνωρο, ευρηματικό, θεσπέσιο και συγκλονιστικό προϊόν.

Βγάζοντας την ματσα με τα στρουθκιά, το μαγικό σφουγγάρι για ξιμαρισιές στον τοίχο και την κάσταρ πάουντερ για γρήγορα κεράσματα στον ιμάντα του ταμείου, το αετίσιο μάτι της κύπριας οικοκυράς σκάναρε το κουτί που έκανε την εμφάνισή του δίπλα στις τσίχλες και τις μπαταρίες που επιμελώς τοποθετούν οι μαγαζάτορες στο συγκεκριμένο σημείο με στόχο να σου χουφτώσουν τα οποιαδήποτε ψιλά σου έχουν απομείνει.

"I love you (καρδούλα)" είναι το μήνυμα που κοσμεί τα μήλα που έκαναν την εμφάνισή τους στην κυπριακή αγορά και εικάζουμε πως στόχος των ερωτευμένων μήλων είναι να δώσουν στους απανταχού ερωτευμένους καταναλωτές μία ανεπανάληπτη λύση για το σπαζοκεφαλίστικο δώρο του αγιοβαλεντίνου: "Να ζήσουμε αγάπη μου. Σου έφερα μισό κιλό μήλα".

Τα ερωτευμένα μήλα, ανοιχτά σε πολλαπλές αναγνώσεις (πρωτόπλαστη Εύα, Χιονάτη, μηλόπιτα, Νεύτωνας, γλυκό τριτ για το γαϊδούρι ή το μουλάρι σου), μπορούν αναλόγως να συνοδευτούν από τις αντίστοιχες ευχές για τον αγιοβαλεντίνο πχ "Και στην κόλαση μαζί σου", "Μαζί σου ζω ένα παραμύθι", "Ο μπαμπάς σου είναι -τελικά- ζαχαροπλάστης", "Ούτε η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό που νιώθω για σένα", "Γάρε, αγαπώ σε".

Εν τω μεταξύ, ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία και καταστήματα σέξι εσωρούχων σε όλη την Κύπρο αντιδρούν έντονα για την εισαγωγή του νεόφερτου αυτού προϊόντος στη χώρα μας και έχουν ζητήσει την απόσυρσή τους από την αγορά.

Σημ: Το πιο πάνω αποτελεί προιόν φαντασίας. Τα μήλα που αναγράφουν "I love you (καρδούλα)", όχι.

Loader