Η EBU αποφάσισε, το Τελ Αβίβ είναι πιο chic από τον Trikkis

Η EBU αποφάσισε, το Τελ Αβίβ είναι πιο chic από τον Trikkis

Η EBU αποφάσισε, το Τελ Αβίβ είναι πιο chic από τον Trikkis
Επίσημη ανακοίνωση τερματίζει την παραφιλολογία - Στο Ισραήλ θα γίνει η Eurovision, όχι όμως στην Ιερουσαλήμ

Στη νικήτρια χώρα Ισραήλ θα διεξαχθεί η Eurovision του χρόνου κι αυτό είναι πια τελεσίδικο, σύμφωνα με ανακοίνωση της EBU που βάζει τέρμα στην παραφιλολογία, όπως επίσης και στο ενδεχόμενο η φουέγκο Κύπρος να φιλοξενούσε τον διαγωνισμό.

Για τελευταία λοιπόν φορά κάνουμε σαχλοχιουμοράκι με τον Τρίκκης, το ξεχειλώνουμε κι αυτό τελεσίδικα και επεξεργαζόμαστε για ακόμη μία φορά το ενδεχόμενο ενός σύντομου ταξιδιού στο φανταστικό Τελ Αβίβ, όχι μόνο επειδή γιατί όχι αλλά επειδή Χίπστερ, παραλίες και θρησκείες.

Να τονιστεί ωστόσο πως παρά τις ευχές της Νέττα, η Ιερουσαλήμ αποκλείεται, ευτυχώς, οριστικά ως ενδεχόμενο. Η επιλογή της πόλης πυροδότησε σειρά διεθνών αντιδράσεων, λόγω της συνεχούς αιματοχυσίας που προκάλεσε η απόφαση ανόητου Ντόλαντ Τραμπ για μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

Επικρατέστερη πόλη να φιλοξενήσει το διαγωνισμό δεν είναι άλλη συνεπώς από το Τελ Αβίβ, που μάλιστα διαθέτει και τις απαραίτητες υποδομές. Οι φαν θα πρέπει να κάνουν λίγους μήνες ακόμη υπομονή, προκειμένου να μάθουν σίγουρα τον τελικό προορισμό για το 2019.

Loader