Πέθανε η διάσημη γάτα του ίντερνετ

Πέθανε η διάσημη γάτα του ίντερνετ

Πέθανε η διάσημη γάτα του ίντερνετ
R.I.P. Grumpy Cat

Η σταρ των social media Grumpy Cat πέθανε στα 7 της χρόνια.

Ήταν με διαφορά η πιο αναγνωρίσιμη γάτα στο Ίντερνετ. Η Grumpy Cat, με το μόνιμο κατσούφικο, βαριεστημένο ύψος, που έγινε σταρ των social media και έκανε τους τυχερούς ιδιοκτήτες της πλουσιότερους κατά πολλά εκατομμύρια δολάρια, έφυγε από τη ζωή στα 7 της χρόνια.

Η Tardar Sauce, όπως είναι το κανονικό της όνομα, πέθανε από επιπλοκές χειρουργικής επέμβασης ύστερα από μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος. Οι ιδιοκτήτες της ανέβασαν στο Instagram την ακόλουθη ανακοίνωση:

(embed: https://www.instagram.com/p/Bxjs_9zBmjU/?utm_source=ig_embed)

«Παρά τη φροντίδα από κορυφαίους επαγγελματίες και την οικογένειά της που την αγαπούσε πολύ, η Grumpy είχε επιπλοκές από μια πρόσφατη μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος τις οποίες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Έφυγε από τη ζωή ήρεμη, το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου, στο σπίτι της, στα χέρια της μαμάς της, Τάμπαθα.

Πέρα από το ότι ήταν το μωρό μας και λατρεμένο μέλος της οικογένειας, η Grumpy Cat βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο κάνοντας τους να χαμογελούν – ακόμη και σε δύσκολους καιρούς. Το πνεύμα της θα συνεχίσει να ζει μέσω των φίλων της σε όλο τον κόσμο.

Η οικογένεια της Grumpy – Τάμπαθα, Μπράιαν και Κρίσταλ».

Η Grumpy Cat έγινε viral με μία φωτογραφία της στο Reddit το 2012. Το Ίντερνετ ερωτεύτηκε το γκρινιάρικο ύφος της και την έκανε πρωταγωνίστρια σε αμέτρητα memes, αν και σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της ήταν μια πολύ καλοδιάθετη γάτα. Είχε κυκλοφορήσει βιβλία, είχε κερδίσει βραβεία Friskies και Webby, έχει παίξει σε δική της ταινία («Grumpy Cat's Worst Christmas Ever» το 2014) και εμφανιστεί σε ένα σωρό τηλεοπτικές εκπομπές.

Πηγή

Loader