Το τουριστικό νησί σέρνεται στον πόλεμο, γράφει η βρετανική Daily Star

Το τουριστικό νησί σέρνεται στον πόλεμο, γράφει η βρετανική Daily Star

Το τουριστικό νησί σέρνεται στον πόλεμο, γράφει η βρετανική Daily Star
Κλικμπέιτ ειδησεογραφία που δεν ενδείκνυται

Ρωσικός πύραυλος χτύπησε την Κύπρο και το τουριστικό νησί σέρνεται σε πόλεμο στη Μέση Ανατολή, γράφει σε σημερινό, πρώτο του θέμα το βρετανικό ταμπλόιτ Daily Star.

Κάνοντας χρήση των λυπηρών εικόνων που κυκλοφορούν από τον Πενταδάχτυλο, βρετανικά τάμπλοιτ όπως η Daily Star έχουν ήδη αρχίσει την κλικμπέιτ ειδησεογραφία συνδέοντας την Κύπρο με την πολύχρονη διαμάχη στη Συρία.

Αντιλαμβανόμαστε πως η κατάσταση με το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που μας βρήκε από το πουθενά είναι πράγματι περιεργούλικη, είναι σοβαρή και όπως έχουμε γράψει πριν από λίγο εδώ, αναμένουμε μια κάποια επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνησή μας.

Τέτοιες στιγμές ωστόσο η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα καθίστανται πιο χρήσιμες και πιο ουσιαστικές από ποτέ. Όπως για πολλοστή φορά αποδεικνύεται, η κλικμπέιτ ειδησεογραφία δεν προσφέρεται και περιττές είναι οι αρνητικές επιπτώσεις που δύναται να προκαλέσει.

Η Κύπρος δεν σέρνεται σε πόλεμο, ούτε έχει μπλέξει ανεπανόρθωτα, αυτό που για την ώρα διερευνάται είναι η πρόκληση και τα αίτια του πρωτοφανούς αυτού συμβάντος που μας έχει βρει όλους απροετοίμαστους. Ας μην σπέρνουμε τον πανικό προκαταβολικά.

Αναφορές από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία Όπως είναι αναμενόμενο, το περιστατικό στον Πενταδάχτυλο έχει γίνει κύριο θέμα και σε πιο σοβαρά διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Reuters και New York Times κάνουν λόγο για μυστηριώδη έκρηξη. Συγκεκριμένα, το «Reuters» αναφέρει ότι η Κύπρος διερευνά πιθανή σύγκρουση πυραύλων στη Λευκωσία ενώ τo Ρώσικο ιδεογραφικό πρακτορείο «Russia Today», έχει ως τίτλο «Πύραυλος S-200; Μη επανδρωμένο αεροσκάφος; Drone; Η UFO συντρίβει στα κατεχόμενα εν μέσω της «ισραηλινής επιδρομής» στη Συρία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Πιθανότατα να πρόκειται για πύραυλο S -200 που έριξε η Συρία εναντίον του Ισραήλ

Θέλει κάποιος να μας ενημερώσει επίσημα τι γίνεται;

LIVE όλες οι πληροφορίες για την έκρηξη στα κατεχόμενα

Εσύ για την Κύπρο δεν πρέπει να μιλάς, είπε ο Ερντογάν στον Μακρόν

Loader