Η Hellas Direct σάρωσε στα φετινά Digital Media Awards!

Η Hellas Direct σάρωσε στα φετινά Digital Media Awards!

Kορυφαία διάκριση

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η απονομή των Digital Media Awards 2020, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 7η χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications με στόχο να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές στον απαιτητικό χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων.

H Hellas Direct σάρωσε στα φετινά βραβεία ως «Digital Brand of the Year | Marketing & Advertising Services» και η Publicis Groupe/Zenith ως «Digital Agency of the Year».

kl;;kl;klk

«Η χαρά μας για τη διάκριση Digital Brand of the Year είναι μεγάλη! Αρχικά επειδή είμαστε digital στο core μας, αλλά κυρίως επειδή τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό μας για τον τρόπο που βλέπουμε τα media και το περιεχόμενο. Η ασφάλεια σίγουρα δεν αποτελεί το πιο διασκεδαστικό ή ενδιαφέρον αντικείμενο – online ή offline– και αυτό ακριβώς θέλαμε να ανατρέψουμε. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα της Hellas Direct για το #rethinkmentality, γιατί μόνο όταν φαντάζεσαι τα πράγματα διαφορετικά, μπορείς τελικά να τα αλλάξεις!» δηλώνει η Ελίνα Νομικού, Head of Digital Media and Content στη Hellas Direct.

Αντίστοιχα, με Gold βραβείο τιμήθηκαν οι: 24 Media, Brainfood Media, Cosmote e-Value, ΕΡΤ Α.Ε., Hellas Direct, Initiative Media, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Publicis Groupe/Starlink, Publicis Groupe/Zenith και Τράπεζα Πειραιώς.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 35 experts των Digital Media με Πρόεδρο την Helen Konstantopoulos, Vice President, International Circulation & Development των The New York Times.

Loader