Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει «ακάλεστος» στα πιο cool στέκια της Κύπρου

Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει «ακάλεστος» στα πιο cool στέκια της Κύπρου

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής για λογαριασμό της DigitalTV

Δυναμικό comeback κάνει ο Νικόλας Ιωαννίδης, αφού ανέλαβε τρια projects για λογαριασμό της Digital TV, που αναμφίβολα θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού. 

Ο γνωστός Instagrammer και παρουσιαστής, όπως αποκάλυψε στις 25 Οκτωβρίου, στην εκπομπή "Mylife' έδωσε τα χέρια με τη Digital TV  και από την πρώτη μέρα ξεκίνησε τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μία εκ των τριών εκπομπών του, που σύντομα θα ψυχαγωγεί τους τηλεθεατές της πρώτης διαδικτυακής τηλεόρασης στην Κύπρο. 

Το πρωί της Τρίτης, 2 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε το πρώτο του γύρισμα για την εκπομπή "Ο ακάλεστος" όπως θα ονομάζεται το πρώτο του project, με τον Νικόλα να επισκέπτεται τους πιο cool χώρους εστίασης στην Κύπρο και να μας τους παρουσιάζει με τον δικό του, πληθωρικό τρόπο. 

 

Η Avant-Garde βρέθηκε εννοείται εκεί και εκτός από το backstage υλικό που συγκεντρώσαμε, δοκιμάσαμε και τα contemporary style πιάτα του Bao Pau

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου βγήκε από το comfort zone του. 

Σημείωσε ότι εκτός από την ιστοσελίδα της DigitalTV , μπορεί να βλέπεις τη νέα εκπομπή του Νικόλα και από εμάς, εδώ στην Avant-Garde 

Το application της DigitalTv προσφέρεται τόσο για λογισμικά android, όσο και για λογισμικά iOS

Για Android μπορείς να κατεβάσεις το application ΕΔΩ

Για iOS μπορείς να κατεβάσεις το application ΕΔΩ     

Loader