Οι Locomondo στη σκηνή του Flying Away Festival 2022

Οι Locomondo στη σκηνή του Flying Away Festival 2022

Το αγαπημένο ελληνικό ρέγκε συγκρότημα έρχεται για ένα ανεβαστικό live

Flying Away χωρίς reggae δε γίνεται, γι'αυτό και φέτος οι αγαπημένοι μας τρελοί Locomondo, προσγειώνονται με το μαγικό τους χαλί ξανά στο γήπεδο του Ορφέα για να γυρίσουμε τα ρολόγια μας πίσω στα 80's!

Oι Locomondo, είναι πλέον ένα από τα πιο γνωστά, νεανικά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα και Κύπρο. Ο Μάρκος Κούμαρης με τους ελληνικούς στίχους που γράφει σε συνδυασμό με την μουσική από την υπόλοιπη παρέα σε Reggae, Ska, Latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς έχουν αγαπηθεί τόσο απο το νεανικό κοινό όσο και τους μεγαλύτερους με αποτέλεσμα σε κάθε live να ξεσηκώνουν το κοινό και κάθε συναυλία να μετατρέπεται σε ένα μεγάλο πάρτυ!

Με τραγούδια όπως “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, “Μαγικό χαλί”, ”80’s” και με “ rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop”, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, Γήπεδο Ορφέα Λευκωσία.

Η είσοδος για το κοινό ανοίγει στις 18:00. Eίσοδος €12 ανά ημέρα. Για παιδιά κάτω των 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Παιδιά κάτω των 17 πρέπει να εισέρχονται με τους γονείς τους.  

Loader