Ξεκίνησε η προπώληση για την μεγάλη συναυλία του Bryan Adams

Ξεκίνησε η προπώληση για την μεγάλη συναυλία του Bryan Adams

Μια μοναδική συναυλία με τον θρυλικό καλλιτέχνη στο τσίρειο στάδιο

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη συναυλία του Bryan Adams, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2024 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

Ο Bryan Adams, ένας από τους πιο συναρπαστικούς μουσικούς παγκοσμίως, θα παρουσιάσει κλασικές και νέες επιτυχίες από την πλούσια καριέρα του, η οποία περιλαμβάνει 17 άλμπουμ, όπως το "So Happy It Hurts" (υποψήφιο για Grammy) και το "Pretty Woman - The Musical".

Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και τέσσερις δεκαετίες επιτυχιών, ο Bryan Adams έχει κατακτήσει την κορυφή των charts παγκοσμίως και έχει εμπνεύσει εκατομμύρια θαυμαστές με τραγούδια όπως "Summer of '69", "All For Love", "Have You Ever Really Loved A Woman", "Please Forgive Me", "Heaven", "Here I Am" και "Everything I Do". Η συναυλία υπόσχεται να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές που έχουν γίνει ποτέ στην Κύπρο.

Η διοργάνωση της συναυλίας γίνεται από την NNC MEGAEVENTS PRODUCTIONS, με τη διευθύνουσα σύμβουλο Ναταλία Χαραλάμπους να δηλώνει: "Είναι μεγάλη τιμή και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποδεχθούμε τον Bryan στην Κύπρο για μια απίστευτη βραδιά διαχρονικής μουσικής και ψυχαγωγίας. Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους θαυμαστές του να βιώσουν την ενέργεια και το πάθος του σε ένα μεγάλο live show".

Λεπτομέρειες Συναυλίας:

  • Ημερομηνία: 16 Οκτωβρίου 2024
  • Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00 / Η συναυλία αρχίζει στις 21:00
  • Χώρος Διεξαγωγής: Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός, Κύπρος

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από τις 16 Ιουλίου 2024 στις 11:00 (ώρα Κύπρου) αποκλειστικά στην πλατφόρμα SoldOut Tickets - soldoutticketbox.com.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για τις συναυλίες του Bryan Adams σε ολόκληρη την Ευρώπη, προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας έγκαιρα για να εξασφαλίσετε ότι θα είστε εκεί σε αυτή τη μοναδική συναυλιακή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον διοργανωτή:

NNC MEGAEVENTS PRODUCTIONS

  • Διεύθυνση: Γεωργίου Γρίβα Διγενή 7, Κέντρο Λεμεσού, Γραφεία 12 & 13, 3106, Λεμεσός, Κύπρος
  • Τηλέφωνο: +357-25/273273
  • Email: [email protected]
  • Website: nncmegaevents.com
Loader