Paparouna Meze: Η κυπριακή παράδοση μέσα από μοντέρνες εκφάνσεις σύγχρονης γαστρονομίας σε μια urban αυλή
Ετοιμαστείτε να περάσετε όμορφες στιγμές σε ένα φιλόξενο περιβάλλον και να απολαύσετε μια νέα γευστική εμπειρία
Το μενού είναι δημιουργημένο από τον chef Theo Eleftheriou,ο οποίος συνδυάζει τον παραδοσιακό μεζέ με μοντέρνες πινελιές της σύγχρονης γαστρονομίας.
Στο εστιατόριο, θα απολαύσετε νόστιμα πιάτα σε μια υπέροχη αυλή, περιτριγυρισμένη από πράσινο. Κάθε πιάτο είναι φτιαγμένο με μεράκι και φρέσκα υλικά, προσφέροντάς σας γεύσεις που δημιουργούν αναμνήσεις.
Ανάμεσα στους μεζέδες μπορείτε να γευτείτε τυροκαυτερή με πιπεριά Φλωρίνης και καραμελωμένο σύκο, ταχίνι μους με πινόλια και σουμάκι, φρέσκα χειροποίητα κουλούρια, χειροποίητα πουρέκια με φέτα και μαρμελάδα ντομάτας, κριθαρότο με μασκαρπόνε και σταφίδες σε ρούμι, κοντοσουβλάκι κοτόπουλο με μουσταρδομαγιονέζα, ενώ οι σεφταλιές της Γιωτούς θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάκτυλά σας.
Μην αμελήσετε να δοκιμάσετε τα χειροποίητα πουρέκια με φέτα και μαρμελάδα ντομάτας και την πορτοκαλόπιτα με παγωτό βανίλια ή μαστίχα και κρέμα κάσταρτ, για επιδόρπιο. Η πρώτη μπουκιά θα σας εξηγήσει το λόγο!