Έτοιμη η πρώτη blockbuster ταινία που γυρίστηκε με…iPhone 15 Pro Max!

Έτοιμη η πρώτη blockbuster ταινία που γυρίστηκε με…iPhone 15 Pro Max!

O Cillian Murphy με το 28 Years Later

28 days later, 28 weeks later και πλέον το πολυαναμενόμενο 28 Years Later είναι έτοιμο!

Το τρίτο κεφάλαιο του δημοφιλούς horror franchise ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα του και σύμφωνα με τα όσα λέγονται, το blockbuster του Danny Boyle γράφει ιστορία καθώς είναι η πρώτη τέτοιου βεληνεκούς ταινία που γυρίζεται με…iPhone.

Το 28 Years Later γυρίστηκε με το iPhone 15 Pro Max. Βέβαια το τηλέφωνο δεν ήταν «σκέτο», αφού η παραγωγή είχε φροντίσει να το εξοπλίσει με διάφορα περιφερειακά και φακούς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι κινηματογραφιστές της ταινίας είχαν τη βοήθεια της Apple καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Alex Garland, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Andrew Macdonald, ακριβώς όπως στα παλιά. Αυτή η νέα τριλογία πρόκειται να γίνει ένα βρετανικό sci-fi horror, με ένα εξ ολοκλήρου βρετανικό cast και τις σκηνές δράσης να εκτυλίσσονται στα άγρια τοπία του Northumberland και του Yorkshire. Φυσικά, το highlight είναι η επιστροφή του Cillian Murphy, αλλά και το υπόλοιπο cast είναι dream team! Ο ηθοποιός που στην πρωτότυπη ταινία υποδύθηκε τον Jim, θα επιστρέψει στο ρόλο του, ενώ πλάι του θα βρίσκονται και οι Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson, Jack O’Connell και Ralph Fiennes.

Κείμενο: Τάσος Σταυρίδης 

Πηγή φωτoγραφίας

Loader